2777
2789
عنوان

بچه هااا لطفا بیاین عصابم خورده یکم دلداریم بدین پیلیز

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 67 پست
شوهر منم همینطوری بود اوایلش تا سرکوچه هم نمیزاشت برم الان بعد ده سال بهتر شده ولی هنوزم اون چیزی ک ...

شوهر من دستشویی هم‌نمیذاشت برم تربیت خونوادگیش اینجوری بود مثلا یه بار با اژانس رفتم جایی پدرشوهرم دعوا راه انداخت .ولی خدا رو شکر الان خوب شده از اونور بوم افتاده .گاهی حرص میخورم که میگه کاراتو خودت انجام بده

هزار بار تاحالا نشستیم حرف زدیم میگه نه عجله نکن درست میشه ب مرور زمان ولی الان نه میگم تا کی میخوای ...

باهاش قهر کن. بگو نمیتونم این زندگی رو تحمل کنم. بگو میزارم و میرم. شاید ترسید و جواب داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چي بگم والا  به نظرم يكم شوهرتون زيادي حساسه  گيراي الكي و غيرتي شدن الكي البته كم اوايل ...

خیلی حساسه واقعا درکشم نمیکنم اصلا میترسم همینجوری بمونه و واقعا مجبور بشم یکار دیگه ای بکنم اخه یبارم تو زندگیم شکست خوردم نمیدونم شایدم بخاطر همونه ک اینقد کوتاه میام 

نمیشه بجز خودش اصرار زیاد خانواده اش هم هست چون مسکل داره اسپرماش ضعیفه بخاطر همین میگن قبل اینکه از ...

خب هیچکدوم از این رفتارا عادی نیست بخاطر همین میگم بیشتر فکر کن 

الان تاپیک های زیادی میبینیم که میگن بخاطر بچه مجبورم تحمل کنم

بلخره زندگی مشترک یعنی درک متقابل نه اینکه فقط یه طرف عذاب بکشه

باهاش قهر کن. بگو نمیتونم این زندگی رو تحمل کنم. بگو میزارم و میرم. شاید ترسید و جواب داد

گفتم گفته بزار برو من بزور نگهت نداشتم دوستم نداری خوشت نمیاد برو همینقدر رک همینقدر واضح

من ۷ ساله پامو از در بیرون نزاشتم.. از وقتی هم برای دومی تو اقدامم یه ذره دل و جراتم زیاد شده جلوش وایمیستم و بچه اولمو مهد میبرم خریدهای نزدیک رو میرم واسه هر چیزی اجازه نمیگیرم..فکر نکنی ذلیلم.. نه.. شوهرم خیلی دیوونه بود.. نم نم که داره پا تو سن میشه دارم مجبورش میکنم که اون دیوونه بازیا مناسب نوجوونی و جوونیه.. نه کسی که بابای خونه است..اولا عین اسیرها بودم.. به جرم اینکه زمونه خراب و میترسه آقا..

توام حساس نشو..

گفتی تو اقدامی..

بالاخره بعضی مردها رو ناموسشون حساسن.. فقط گیر هم نمیدن تو چیزای دیگه هم حساسن و کافیه بگی چیزی ناراحتت کرده یا دلت هوس خوراکی مهمونی چیزی کرده رو اون جور چیزام حساسن..

اگر اینجوریه.. لج نکن.. مردها طول میکشه به مرد بودن و زن داشتن و بابا شدن و محافظت از خانواده و.. عادت کنن و بفهمن کدوم رفتارشون زیاده رویه کدوم نه..

بهش فرصت بده و بگرد رگ خوابشو پیدا کنی.. ببین اگر به یه چیز اصرار کنی بدتر به نه گفتن پا فشاری میکنه ولش کن بعد یه مدت که از سرش افتاد دوباره بشین راجب خواستت باهاش نرم صحبت کن.. جوری حرف نزن که احساس کنه میخوای زور بگی و خواسته اون برات بی اهمیته..

الان که تو اقدامی بچه دارم شی تا دو سالگی درگیر شیر و پوشکی تا سه سال عقب میوفتی اگر بچه دار شدن باعث برانگیخته شدن حس مسئولیت شوهرت شده..

نمیشه بجز خودش اصرار زیاد خانواده اش هم هست چون مسکل داره اسپرماش ضعیفه بخاطر همین میگن قبل اینکه از ...

کی میگه قبل از اینکه بدتر بشه بچه دار بشین؟!

یعنی میدونن بدتر میشه؟!

شوهر من دستشویی هم‌نمیذاشت برم تربیت خونوادگیش اینجوری بود مثلا یه بار با اژانس رفتم جایی پدرشوهرم د ...

خداروشکر واقعا خوشبحالت کاش شوهر منم درست بشه اخه حساس تر از خودش مادرسه حس میکنم بعضی وقتا اونه ک باهاش حرف میزنه و نظرشو عوض میکنه چون یبار راضیش کردم بعد یهو دوباره گفت ن لازم نکرده تنهایی بری بیرون کلاسمم ک همینطور 

گفتم گفته بزار برو من بزور نگهت نداشتم دوستم نداری خوشت نمیاد برو همینقدر رک همینقدر واضح

اونوقت شما فکر میکنی کسی که اول زندگی انقد راحت میگه بزار برو بعد از بچه تغییری میکنه؟!!

من ۷ ساله پامو از در بیرون نزاشتم.. از وقتی هم برای دومی تو اقدامم یه ذره دل و جراتم زیاد شده جلوش و ...

راس میگی واقعا تو همچیز حساسه مبادا بفهمه از چیزی خوشم اومده ب هرنحوی شده برام تهیه میکنه چرا دروغ بگم ایناشم هست ولی خب این حساسیتشم هست فعلا زورم نمیرسه بگم بچه نمیخوام ولی برام عین روز روشنه ک بچه دار شم تا چندسال من برنامه دارم با اینا

خوبه که هواتو داره..

بعضی وقتا بیایم حرفهای مادر شوهرمونو از دیدگاه مادرمون ببینیم.. اگر مادر خودمونم بود ازش دلخور میشدیم..اسپرم ضعیف هم ..

انجام این دستورالعمل‌ها در یک دوره 40 تا 120 روزه (بسته به میزان سردی اندام و تن) بسیار کمک‌کننده است:

1 ــ روغن‌مالی کمر، زیر شکم، آلت و بیضه‌ها، کشاله ران و اطراف آن با ترکیبی از روغن زیتون بودار و روغن کنجد.

2 ــ بادکش کمر، زیر شکم یک شب در میان 21 مرحله.

3 ــ استفاده از نخود به‌روشهای زیر‌:

الف) نخودآب (یک لیوان نخود +پیاز +روغن زیتون+نمک و فلفل+آب)

ب) آبگوشت (هفته‌ای 3 وعده به‌عنوان شام)

ج) نخودچی و کشمش روزی یک مشت میل شود.

4 ــ استفاده از املت تخم‌مرغ (محلی نطفه‌دار) و پیاز هفته‌ای سه وعده (مقداری پیاز را در کمی روغن زیتون آرام‌آرام تفت داده سپس در آن چند عدد تخم‌مرغ محلی ریخته استفاده کنید و برای نتیجه بهتر می‌توانید به این غذا تعدادی خرما نیز اضافه کنید).

5 ــ عرق طارونه شبی یک لیوان به‌همراه یک قاشق مرباخوری عسل.

6 ــ ارده با شیره انگور به‌عنوان صبحانه هفته‌ای 3 الی 4 وعده.

7 ــ ترک یا کاهش جدی سردیها مخصوصاً در شب حداقل یک دوره 40روزه.

8 ــ استفاده از موارد زیر توصیه می‌شود:

الف) خرما روزی 3 عدد ب) بادام درختی روزی 14 عدد (باید دانه‌دانه مثل آدامس با فاصله زمانی نیم ساعت میل شود)  ج) زیتون صبحها 7 عدد د) انجیر شبانگاه 7 عدد ه) استفاده از فسنجان بادام (نیم بادام درختی + نیم گردو) هفته‌ای  1 الی 2 بار و) استفاده از بذرهای کنجد، سیاه‌دانه، یونجه، هویج، کتان به هر شکل ممکن

9 ــ دوسین روزی یک قاشق مرباخوری (عسل سه واحد + سیاه‌دانه نیم‌کوب یک واحد)

10 ــ استفاده از «نان باروری» برای درمان عدم‌باروری مردان بسیار عالی جواب می‌دهد؛ برای تهیه نان باروری باید ترکیبی از 40 عدد سفیده تخم‌مرغ محلی نطفه‌دار را با پودر نخود و مقداری پیاز به‌صورت کوکو درآورد و با روغن زیتون یا روغن زرد سرخ کرده و آن را هفت قطعه کرده و طی هفت روز مصرف کنید؛ می‌توانید در تهیه آن از سبزیجات معطر و ادویه نیز استفاده کنید.

اگر با انجام موارد بالا نتیجه مطلوب حاصل نشد باید زیر نظر یک طبیب سنتی درمان را پیگیری کنید؛ ادامه درمان هم شامل حجامت و زالودرمانی است که بسته به تشخیص طبیب و شرایط بیمار تجویز می‌‌شود

عزیزم اوقات خودت رو خراب نکن استرس و ناراحتی برا بچه بده ، خودت هم گفتی شوهرت مشکل داره پس خدا رو شکر قبل از اینکه پات به دکترا و هزار جور آزمایش باز بشه خدا بهت هدیه داد . خوب مراقب خودت باش مادر شوهرت حق داره نگران باشه با توجه به شرایط همسرت . معمولا مردا تا چند سال اول ازدواج نمی گذارن زن تنها حتی تا یه سوپرمارکت بره ، شوهر خودم هم همینطور بود معمولا آدما از هر چی منع میشن بیشتر بهش حساس مشن . اما بعداز چند سالی که گذشت بهتر میشن ، در مورد بیرون رفتن تنهایی اصلا فعلا باهاش صحبت نکن که حساس بشه . فعلآ به فکر سلامتی بچه ت باش که از اون مهم تر تو زندگی چیزی نیست .