2777
2789
عنوان

بچه هااا لطفا بیاین عصابم خورده یکم دلداریم بدین پیلیز

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 67 پست
آره اینطور که میگی کاملا مشخصه تحت تأثیر حرفای مادرشه، چی بگم والا تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه ...

وااای راس میگی داره دود از کلم بلند میشه وقتی فکر میکنم ب اینا واقعا عصابم خورد میشه  عین روز برام همه ی ایناروشنه مشکل این مت اقدام ب بارداری کردم ای یو ای کردم و فعلا هم مریض نشدم 

من همش ۲۰ سالمه همه دوروبریام میگن عجله نکن ب مرور درست میشه ولی من از این همه حساسیت دیگ خسته شدم&n ...

دور و بریای ما اگه میفهمیدن که روزگار ما این نبود. خوبه هودت عاقلی. برو مشاور شوهرتم به زور ببر. منم خانواده ام همینن...  خیلی ها اینجورین. من یه خاله دارم شوهرش مثل تو بود و دخترخاله ام هم همینطور. الان همو دوست دارن اما به جوونیشون کلی  با هم مشکل داشتن. شوهرلشونم افسرده و بدبینن و هر دفعه با یکی قهرن. نمیشه بهشون گفت تو.

خداروشکر که سنت کمه. برین مشاور درستش کن. سخنرانی های دکتر هلاکویی رو هم گوش بده. کتاب بخون. اطلاعاتت رو بالا ببر.

عزیزدلم کاش میتونستم کمکت کنم. از خدا بخواه یه راهی جلو پات بزاره. قرآن بخون که صبور بشی. صبور نه بی تفاوت. اگه شوهرت رو دوست داری، درستش کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور رفتن خیلی پیشنهاد خوبیه، حالا اگه قبول کنه که بیاد، یا قبول کنه که تو تنهایی بری

ولی به نظرم مستقیم بهش نگو واسه این قضیه بریم مشاوره، چون احتمالا قبول نمیکنه و نمی پذیره، بگو بیا برای اینکه بهترین پدر و مادر دنیا باشیم و بتونیم بهترین تربیت رو واسه بچه مون داشته باشیم از مشاور کمک بگیریم، وقتی رفتین مشکلات دیگه ات رو هم بگو و راه حل بخواه

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
دور و بریای ما اگه میفهمیدن که روزگار ما این نبود. خوبه هودت عاقلی. برو مشاور شوهرتم به زور ببر. منم ...

اره اینطوری نمیشه باید یه فکری باید برم مشاوره  من در این زمینه ها خیلی مطالعه داشتم دکتر شاهین فرهنگ دکتر شهرام اسلامی و دکتر هلاکویی گوش کردم سخنرانی هاشونو مشکل اینه ک شوهرم اصلا علاقه ب گوس دادن ب این چیزارو نداره 

مشاور رفتن خیلی پیشنهاد خوبیه، حالا اگه قبول کنه که بیاد، یا قبول کنه که تو تنهایی بری ولی به نظ ...

اره بهونه ی خیلی خوبیه باید همینکارو کنم با این بهونه مبتونم راضیش کنم 

اره بهونه ی خیلی خوبیه باید همینکارو کنم با این بهونه مبتونم راضیش کنم 

انشاالله که موفق و خوشبخت باشی عزیزم

و به موقعش هم نی نی صحیح و سالم بیاد تو دلت و بعد هم تو بغلت

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
انشاالله که موفق و خوشبخت باشی عزیزم و به موقعش هم نی نی صحیح و سالم بیاد تو دلت و بعد هم تو بغلت

مرسی فداتشم مهربون  انشالله توهم ب همه ارزوهات برسی و تو عرصه زندگی موفق باشی

اره اینطوری نمیشه باید یه فکری باید برم مشاوره  من در این زمینه ها خیلی مطالعه داشتم دکتر شاهین ...

آفرین. مردها همینجورین. ببین مردا رو باید کم کم با محبت یه چیزی رو تو مخشون فرو کنی. به آرومی و صبر!