2777
2789
عنوان

بچه هااا لطفا بیاین عصابم خورده یکم دلداریم بدین پیلیز

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 67 پست
اونوقت شما فکر میکنی کسی که اول زندگی انقد راحت میگه بزار برو بعد از بچه تغییری میکنه؟!!

اره شاید مثلا الان یکم بهتر شده اجازه داده بود برم ولی از وقتی ک احتمال حاملگی اومد وسط همه چی خراب شد  اونم فقط و فقط بخاطر مامانشه مطمعنم چدن چندبار توحرفاش خیلی جدی شوهرمو دعوا کرده ک حق نداری زنتو ببری بیرون اون تا یماه باید بخوابه باید استراحت کنه گفتم چخبره یماا گفت مشخص شه حامله ای بعد هرکجا میخواین برین الان مریضیم عقب افتاده با فکر اینکه حاملم اومده میگا دیگه تو حامله ای باید مواظب باشین قشنگ معلومه پدرم در میاد تو لین ۹ ماه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا الآن بچه دار نشو که اشتباهه محضه اول این مشکل رو حل کن به بهونه دکتر زنان مشاوره برو بهش بگو اح ...

نمیتونم توانشو ندارم 😔😔😔نمیشه تورو خانواده اش وایسام خودشو یبار راضی کردم گفتم تا دوسال من بچه نمیخوام نمیدونی مامانش چ بلبشویی ب راه انداخت ک 

خیلی حساسه واقعا درکشم نمیکنم اصلا میترسم همینجوری بمونه و واقعا مجبور بشم یکار دیگه ای بکنم اخه یبا ...

عزیزم شوهرت حساسه.....بعضی مردااخلاقشونه.یکی بنده خدایی خواهرشوبیمارستان عمل کرده بودن.نذاشته بودبیادپیش خواهرش بمونه مراقبش باشه.داریم همچین مردایی.

همسرعزیزم،دخترای نازم،من عاشقتونم😘😘😘
عزیزم اوقات خودت رو خراب نکن استرس و ناراحتی برا بچه بده ، خودت هم گفتی شوهرت مشکل داره پس خدا رو شک ...

نمیدونم بخدا خسته شدم اخه شدم عین این سگ اپارتمانیا ماهی دو سبار خودش بیاد ببره بیرون ی هوایی عوض کنم 

عزیزم شوهرت حساسه.....بعضی مردااخلاقشونه.یکی بنده خدایی خواهرشوبیمارستان عمل کرده بودن.نذاشته بودبیا ...

شانس منه دیگه خیلی سخته یسر خونه هونه حتی ارایشگاهم نمیزاره تنها برم فکرشو بکن اخه 

سلام دوست خوبم.من دنبال مطلبی بودم تو سایت برای خواهرم اتفاقی پیامتونو دیدم.

من مشاور خانواده هستم.دوست من شما احتیاج به دلداری کسی ندارید.مساله اصلی همسر شماست و حتما باید مشاوره حضوری بشن تا ریشه یابی و رفع بشه مساله.اتفاقا اصلا مربوط به شما نیست که میگید من خطایی نکردم.این یه مساله ذهنی هست در همسر شما که با کمک مشاور رفع میشه.عادی ترین مسایل زندگی برای شما شده ارزو.ایا میتونید اینده تون رو با همین وضع تصور کنید.گاهی ماها نمیدونیم با یه پیگیری ساده با چند جلسه مشاوره میتونیم بزرگترین و غول ترین مسایلمون حل کنیم.باارزوی شادی.موفق باشید

ببین مرد اینجوری زندگی کردن باهاش سخته. همه مردها اول زندگی یه خورده ممکنه سخت گیر باشن. اما در این حد طبیعی نیس. کم کم اذیت میشی. راضیش کن برین پیش مشاور حتما. پدرشوهر من خیلی جوونیش شکاک بوده و مادرشوهرم رو کتک میزده و... منم میدونستم؛ شوهرم یه خورده زیادی کنترلم میکرد منم خودم تصمیم گرفتم لحظه به لحظه هرجا بودم بهش گزارش بدم. هر وقت باهم بودیم گوشیم دستش بود خددم تلگر و اینستا و... رو براش باز میکردم به چیزی نشونش بدم بعد میرفتم دنبال کارم و گوشیم دست همسرم. تمام رمزهای ایمیل و... همه چی منو داشت. هر جا هم میرفتم از پیام و زنگ و آدرس دادن لحظه به لحظه باخبرش میکردم. بعد تقریبا دو سال حساسیتهاش به صفر رسید.

الانم همونجوریم جوری که همه میگن بعد این همه سال چطور شوهرت و تو از هم دورین اینقدر با هم حرف میزنین من آب میخورم ز میزنم بهش میگم. 

البته واقعا حساسیت هاش اصلا اصلا در حد شوهر تو نبود.

کسی که حساس هست، احساس ناامنی میکنه و این برای تو شاید غیرطبیعیه... باید احساس امنیت بهش بدی. این صفت شخصیتیشون هست حالا یکی کمتر و یکی بیشتر.

حتما قبل بچه دار شدن دوتایی برین پیش مشاور.

شانس منه دیگه خیلی سخته یسر خونه هونه حتی ارایشگاهم نمیزاره تنها برم فکرشو بکن اخه 

منم شوهرم زیاددوسنداره ول باشم وتنهابرم.ولی ارایشگاخودم میرم.گاهی هم بازاربادوستم یاخودم میرم.ولی زیادخوشش نمیاد.

همسرعزیزم،دخترای نازم،من عاشقتونم😘😘😘
سلام دوست خوبم.من دنبال مطلبی بودم تو سایت برای خواهرم اتفاقی پیامتونو دیدم. من مشاور خانواده هستم. ...

سلام عزیزدلم خیلی ممنون گلم بابت راهنماییت من سر ی موضوع دیگه ی مدت افسرده بودم کلی اصرار کردم ک میخوام برم مشاوره بگیرم اجازه ندادن چجوری خودشو راضی کنم بریم برای مشاوره دوستم ندارم کاممونو تلخ کنم وگرنه با یکم سرسنگینی میشه قبولوند 

منم شوهرم زیاددوسنداره ول باشم وتنهابرم.ولی ارایشگاخودم میرم.گاهی هم بازاربادوستم یاخودم میرم.ولی زی ...

اخه ادم حق اینو داره ک بعضی کاراشو خودش انجام بده چخبره مگه تا چه حد حساسیت خب 

ببین اتفاقا الان علم به این نتیجه رسیده که خانم باردار باید تحرک داشته باشه، مخصوصا پیاده روی آروم روزانه، مگر اینکه خدای نکرده مشکل جدی مادر داشته باشه، من دوستم حتی بعد آی وی اف هم دکتر بهش گفته بود استراحت اصلا نمیخواد ، فقط دولا راست نشو و وسایل سنگین برندار، همه اینا رو بهش بگو، بگو نظر خود دکترم اینه که نشینم تو خونه

بعدم بگو ساعتای کلاسم رو جوری تنظیم میکنم که یا رفت و برگشت و یا فقط رفت یا فقط برگشت رو با خودت برم و بیام

البته منم با نظر بچه ها کاملا موافقم، بذار اول تو همه مسائل زندگی با هم به درک مشترک برسید و تفاهم داشته باشید بعد بچه بیار

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!