2777
2789
عنوان

سنگ شکن کلیه و اقدام به بارداری

4572 بازدید | 49 پست

کسی بوده بعد سنگ شکن کلیه باردار شده باشه من سنگ کلیه تحتانی دارم فعلا بیخطره چون تکان نمیخوره قصد بارداری هم دارم برخی میگن سنگ شکن ممکنه تخمدانمو آسیب بزنه من میترسم دودلم  

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

نهدعزیزم سنگ شکن کاری به تخمدان نداره من سنگم وارد حالب شده بود و سنگ شکن کردم مشکلی واسه تخمدانام پیش نیومد ولی سنگم اونقدر سفت بود که مجبور شم عمل tul کنم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگ شکن نرو 

دارو گیاهی بگیر بخور  خرد میشه......

به خدا مادرم دوبار رفت با کلی هزینه  نشکست سنگهاش  

آخرش اینجا یه نفر تجربه اش رو گذاشته بود انجام دادیم تمام سنگها خرد شد افتاد 

البته در کنارش از دا وی طب سنتی استفاده کرده بود 

۳ تا جامع امام رضا + پودر مخصوص بود سه شب 

سه شب هم جامع بود با آب ترب سفید پخته

من باردارم، قبلش شن ریز تو کلیه ام داشتم، دکتر گفت بارداری بلامانعه

تو بارداری چند دفعه درد گرفته و خیلی اذیت شدم، دارو هم نمیدن،چون میگن برای بچه ضرر داره، الان سنگ هام شدن نیم سانت

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

سنگ شکن نمیدونم ولی من سنگ کلیه چهار میلم حرکت کردو دفع کردم بعد برا اقدام به مشکل خوردم ...میگفتن تخمدانام و تنبل کرد....بعد نه ماه باردار شدم....تحتانی خطری نداره البته اگه سایزش کوچیک باشه....سایز سنگ کلیه ت چقده؟؟؟

این نیز بگذرد.....
سنگ شکن نرو  دارو گیاهی بگیر بخور  خرد میشه...... به خدا مادرم دوبار رفت با کلی هزینه ...

چی بوده دارها که مادرتون مصرف کردن؟ بمنم بگید بلکه معجزه بشه منم سنگهام بشکنه  

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
من باردارم، قبلش شن ریز تو کلیه ام داشتم، دکتر گفت بارداری بلامانعه تو بارداری چند دفعه درد گرفته و ...

حالا سنگهاتون کجاس؟ دکتر درمانی پیشنهاد نداده

من دوتا سنگ دوقلو کالیس تحتانی کلیه چپمه دوتا متخصص دستور سنگ شکن دادن میگن توی بارداری سنگها تکان میخورن اما بارها بمن گفتن سنگهات یک ونیم سانته اونقدر بزرگن که خارج نمیشن و جایی که قرار دارن لطمه ای به کلیه نمیزنه ولی نمیدونم چرا بااینحال تاکید دارن سنگ شکن کنم وقتیخیلی بزرگتر از دهانه خروجی کالیسن

حالا سنگهاتون کجاس؟ دکتر درمانی پیشنهاد نداده

تو بارداری درمانی نداره، باید زایمان کنی بعد

تو کلیه راستم

اگر برات مقدوره قبل از بارداری درمان کن، سنگکل بخور دفع کن بعد باردار شو

انقدر درد میکنه که رو سمت راستم نمیتونم بخوابم، سمت چپم مدام خواب می ره، حتی دکتر ارولوژی پیشنهاد داد بچه رو زود دنیا بیارم چون کلیه ام داره بزرگ میشه، خودم قبول نکردم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
چی بوده دارها که مادرتون مصرف کردن؟ بمنم بگید بلکه معجزه بشه منم سنگهام بشکنه    

تاپیک رو برات فرستادم 

بقیه رو هم گفتم که رفته بود طب سنتی داروهاش  توی جعبه بود پودر گیاهی 

هم دم کردنی بوده هم اینکه با آب سرد دو قاشق پودر رو میخورد 

داروی جامع امام رضا هم بوده ۶ عدد 

سنگهای مادرم

۲۰ +۱۷+۱۱+14 

همی اینا به اضافه دو سه تا ۴ میلی همه داخل کلیه راست بودن  

دوبار رفت سنگ شکن 

اول شهریور و ۴ مهرماه 

فایده نداشت 

دیگه دکترش گفت عمل کنه   

هزینه اش زیاد بود 

با دو نسخه  ۸۰ تومنی دفع شدن 

آنقدر پودر شدن که نشد بگیره بده آزمایشگاه 

تو بارداری درمانی نداره، باید زایمان کنی بعد تو کلیه راستم اگر برات مقدوره قبل از بارداری درمان کن ...

خدا الهی حافظ خودتو و نی نی ات باشه من تصمیم گرفتم برم فردا سنگ شکن اما خب یک ونیم سانت سنگ کی بعد شکن دفع بشه و بتونم بچه دار بشم خدا میدونه 

تاپیک رو برات فرستادم  بقیه رو هم گفتم که رفته بود طب سنتی داروهاش  توی جعبه بود پودر گیا ...

من دقیق قواعد کار با این سایت را بلد نیستم تاپیک مادرتون را نمیتونم ببینم کاشدقیق بهم میگفتید من بد دردسری دارم اخه ۳۶ سالمه برای بچه دار شدنن  هم داره دیر میشه سنگ کلیه فقط کم داشتم