2777
2789
عنوان

سنگ شکن کلیه و اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4716 بازدید | 49 پست
یعنی شما خونریزی ادرار بعد سنگ شکن نداشتید؟

مادرم پارسال آبان ماه سنگش رو شکست 

همون یکی دو ساعت بعد از سنگ شکن شروع به دفع کرد   یه مقداری هم ادرارش خونی شد 

ولی امسال هم سنگش بزرگتر بود هم سفت شده بود و بد جا بود قشنگ جلوی لوله رو بسته بود ....یکی از سنگهای ۱۷ میلی هم ته کلیه چسبیده بود 

شما گفتی فردا میخوای سنگ شکن بشی ؟؟ یعنی امشب روغن کرچک خوردی ؟؟؟ 

نه فقط یک معرفینامه متخصص ارولوژی بهم دادند فردا برم بیمارستان صدوقی اصفهان واسه سنگ شکن البته سه ماه قبل بدوت تاریخ معرفی نانه دادند گفتند هروقت آمادگی داری برو من اصلا نیت رفتن نداشتم اما شوهرم اصرار میکنه فردا میرم بپرسم چطوریه حتما خودشون دستوراتو لهم میگن برخی داروهای جدید گیاهی بین پستای دوستان دیدم شاید چند روز اینا راهم امتحان کنم نشد میرم سنگ شکن مضطربم میترسم سنگم بزرگتر بشه کار بجراحی داخلی بکشه

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم پارسال آبان ماه سنگش رو شکست  همون یکی دو ساعت بعد از سنگ شکن شروع به دفع کرد   ...

دقیقا عین من یک ونبم سانت دوقلو ته کلیه ام چسبیده

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
خدا خیرت بده دختر گل من حتما امتحان میکنم نمیدونم خربزه الانم پیدا میشه دوسین گیاه داروئیه؟

دو سین یعنی عسل و سیاهدونه 

صد گرم سیاهدونه رو با یه کیلو عسل مخلوط میکنن 

میشه کمترم باشه مثلا ۵۰ گرم سیاهدونه  رو آسیاب کنی و سریع بریزی داخل نیم کیلو عسل 

فقط زیر یک دقیقه باید مخلوط بشه 

داروی گیاهی هست به اسم جوهر زنیان میخری آسیاب میکنی هر شب با دوتا گردو میخوری وقت خواب میگن یک قاشق زنیان با دوتا گردو 

ولی شما اگه طبیب سنتی نزدیک تون هست دقیق تر سوال کنید 

ترب سیاه میگن خوبه 

ولی به مادرم گفتن ترب سفید رو ورقه ای خورد کن با آب بزار بجوشه 

اون داروی جامع رو باهاش مخلوط کن بخور 

به خدا قسم مادرم دو دوره این داروهای آیت الله تبریزیان رو گرفت سنگی که توی لوله هم بود دفع شد به راحتی بدون درد ولی خونریزی ادرار داشت 

دکترش تعجب میکرد از این تغییر تو یک هفته 

من خوزستانم 

اینجا به مادرم نامه جراحی دادن 

البته از راه مثانه 

ولی مادرم گفت بریم شیراز اونجا بهتره  برا جراحی ..به امید جراحی رفتیم .

خودم باهاش رفتم ....ولی اونجا سی تی اسکن جدید گرفت پیش دوتا دکتر بردیم دوباره گفتن سنگ شکن 

یعنی سنگ شکن آخر به گفته دکتر شیرازش بود ولی بازهم بی فایده بود 

در کل اونجا گفتن برای هر کلیه تا سه مرحله میشه سنگ شکن کنی 

البته به نوع سنگ و جای قرار گیریش بستگی داره 

سن و سال و وزن هم تاثیر داره توی شکستنش 

یعنی شما خونریزی ادرار بعد سنگ شکن نداشتید؟

نه اصلا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
اصفهان چندتایی نماینده آیت الله تبریزیان هست  یکیش استاد باقری  و یکی دیگه استاد عموش ...

ممنونم خدا خیرت بده ایشالا انجام میدم امروز

اصفهان چندتایی نماینده آیت الله تبریزیان هست  یکیش استاد باقری  و یکی دیگه استاد عموش ...

ممنون زنده باشید خدا الهی حاجت قلبتونو بدهد که راهنمایی نمودید حتما امروز نمایندگیا را پیداشون میکنم فقط عسل و سیاهدانه را فوری مخلوط کنم و یکمرتبه همشو بخورم؟ داروی جامع که نوشتید هم نمایندگیا دارن؟ یعنی داروی جامع و ورق  ترب سفید جوشانده را باها داروها بخورم 

ممنون زنده باشید خدا الهی حاجت قلبتونو بدهد که راهنمایی نمودید حتما امروز نمایندگیا را پیداشون میکنم ...

نه عزیزم به عکسها دقت کن ...

سیاهدونه چون سریع بعد از آسیاب شدن فاسد میشه  باید خیلی زود با عسل مخلوطش کنی 

و روز سه قاشق میخوری 

صبح و ظهر و شب 

اگه دردت زیاده یک قاشق بیشتر بخور 

امروز صبح رفتم بیمارستان گفتن چون دوساله سنگت راتشخیص دادند بهتره سریعتر همین فردا بیای سنگ شکن سنگ هرچی بیشتر داخل کلیه بماند سختتر وبزرگتز میشه  بیزاکودیل داد از بعد نهار گفت صبحم ناشتا برم یکسری دارو و سرم و سوزن و سرنگ هم نوشت بخرم ببرم گفت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه یکم مضطربم نمیدونم بیهوشم میکنن درد داره چطوریه فقط یک آقای قسپت سنگ شکن زیر دستگاه ها خوابیده بود ماسک اکسیژن داشت و سرم بدستش بود خواهش میکنم دعا کنید برام بخیر بگذره گفتن دوماه هم بعد سنگ شکن دفع سنگا طول میکشه و نباید این مدت بچه دار بشم

نمایندگی ها رو پیدا کردید ؟؟؟  داخل ت ل گرام سرچ کن میتونی کانالها رو پیدا کنی .... اگر که ...

بله ممنون از ابنترنت پیداشون کردم داروها را لیستشو پیامک کردند از یک داروخانه خاص که شمارشو دادند برم تهیه کنم نوبت سنگ شکنمم واسه فردا صبح شد

نه اصلا

امروز رفتم نوبت سنگ شکن گرفتم شما درد داشتید موقع سنگ شکن؟ من ۳۵ سالمه نمیدونم بیهوشم میکنن!؟ موقع سنگ شکن دردی حس میکنم دارو بهم بیزاکودیل دادن گفتن ناشتا بیا و یکسری دارو و سوزن سرنگ سرم گفتن بخربیار باخودت مضطربم نمیدونم چطوری سنگ شکن میشه بیهوشی یا بیحسی داره اصلا درد داره فقط یک آقا زیر دستگاه سرم بدست خوابیده بود برخی هم داخل اتاق ریکاوری