2777
2789
عنوان

سنگ شکن کلیه و اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4711 بازدید | 49 پست
سنگ شکن نمیدونم ولی من سنگ کلیه چهار میلم حرکت کردو دفع کردم بعد برا اقدام به مشکل خوردم ...میگفتن ت ...

سنگ دوقلو ۷ و ۸ میل روی هم یک سانته و تحتانی کالیس چپ شوهرم تاکید کرده صبح برم بیمارستان برای سنگ شکن هر چند سنگ کلیه من از بس بزرگه با بارداری هم از دهانه کالیس نمیتونه خارج بشه دهانه کلیس تحتانی خیلی تنگه 

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
این تاپیکش

این ناپیک چیزی داخل ننوشته فقط تجربه خودتونو نوشته بودید راستی سنگ شکن خارجی با لیزر عوارضش چی بود برای مادرتون؟

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهدعزیزم سنگ شکن کاری به تخمدان نداره من سنگم وارد حالب شده بود و سنگ شکن کردم مشکلی واسه تخمدانام پ ...

عوارض سنگ شکن برای شما چی بود؟  چند روز بیمارستان بستری شدید؟

سنگ شکن نرو  دارو گیاهی بگیر بخور  خرد میشه...... به خدا مادرم دوبار رفت با کلی هزینه ...

کاش دقیق روش مادرتونو مینوشتید برام تاپیک را پیدا نکردم فقط یکجا رفتم تجربه خودتون را نوشته بودید

عوارض سنگ شکن برای شما چی بود؟  چند روز بیمارستان بستری شدید؟

سنگ شکن بستری نداره ظهر که رفتم عصر برگشتم خونه چون سنم زیر ۲۸ سال بود بیهوشی موقت کردن بالای ۲۸ یا ۳۰ سال رو اصلا بیهوش نمیکنن 

عوارضی واسم نداشت ولی متاسفانه فایده ای هم نداشت باید دوسه مرحله میرفتم من یک مرحله رفتم ولی مرحله های بعدش رو به خاطر وجود کیست اندومتریوز پیشرفته ای که داشتم گفتن خطریه ممکنه وزنه کیست رو پاره کنه بعد سنگ شکن باید طناب زد ا پله بالا پایین رفت پیاده روی زیاد کرد که من هیچکدوم رو به خاطر کیستم نمیتونستم انجام بدم واسه همین سنگ شکن اثر نداشت و مراحل دو سه رو انجام ندادم مستقیم واسم عمل کردن از راه مثانه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سنگ شکن بستری نداره ظهر که رفتم عصر برگشتم خونه چون سنم زیر ۲۸ سال بود بیهوشی موقت کردن بالای ۲۸ یا ...

یعنی شما خونریزی ادرار بعد سنگ شکن نداشتید؟

خدا خیرت بده دختر گل من حتما امتحان میکنم نمیدونم خربزه الانم پیدا میشه دوسین گیاه داروئیه؟