2777
2789

شوهرم وقتي اومد خواستگاريم توو ي شركت خصوصي كار ميكرد،كارشناس ارشدِ برقِ.وقتي نامزد شديم از شركتشون دراومد،چهار ماه نامزدي بيكار شد،دوباره توو ي شركت مشغول شد،اونم يك ماه بيشتر نموند گفت محيطش خوب نيست،خلاصه هشت ماه عقدمونم بيكار بود.عروسي كرديم چهار ماه اول بيكار بود،انقدر به اين و اون سپرديم تا ي كارِ خوب و درست حسابي پيدا شد براش،چون زبان انگليسيش خوب بود جور شد براش،خودشم علاقه داشت ب كارش،براي همين من سختياشو به جون خريدم.سالِ اول كه تازه ام ازدواج كرده بوديم من از خانوادم دور شده بودم و تنها بودم شش صبح ميرفت دوازده،يك شب ميومد،ولي من با همه ي سختياش تحمل كردم تا پيشرفت كنه،حالا بعد از دوسال كه تازه داشتيم نفس ميكشيديم شركتشون تعطيل شد،يعني سه ماهي بود كه صداش دراومده بود كه داره تعطيل ميشه.منم هي به شوهرم گفتم دنبالِ كار باش،ولي اون نبود،الان دو هفته اس كه توو خونه اس،من هيچ حركتي ازش نديدم،هيچ تلاشي نميكنه كه كار پيدا كنه،انگار همش بقيه بايد براش كار پيدا كنن،از بس بهش ميگم دنبال كار باش خسته شدم،ما مشكل بچه دار شدنم داريم،يكسال درمان كرديم،يعني شوهرم ضعيفه،الان كه وقتِ اقداممونه اينطوري شده.منم ديگه نشستم كلي گريه كردم گفتم تو هيچ حركتي نميكني حداقل من دلم گرم باشه،بگم اشكال نداره شوهرم بيكاره،عوضش داره تلاش ميكنه كار پيدا كنه،ما دوباره بعد از دوسال صفر شديم،تو عينِ خيالت نيست.تازه ميگي بچه دار شدنم عقب ميندازيم به جاي اينكه بگي من تلاشمو بيشتر ميكنم،به خدا خيلي سخته،تك پسرم هست،مامانش هر روز ي لباس بچه مياره ميگه ايشالا به زودي تنش كني،اين از همه بدتره برام😢😭اگر خونه و ماشينم نداشتيم تا الان سكته كرده بودم.بهش گفتم اگر تو تلاش كني من هميشه كنارتم،نميدونم به نظرتون نبايد گريه ميكردم؟

ببخشيد طولاني شد ميخواستم همه رو باهم بگم.

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره واقعه رو زیاد بخون واسه رزق و روزی خوبه ان شاالله مشکلت حل بشه عزیزم...توسل کن خدا بزرگه

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
حق با شوهرته تا به یه ثبات شغلی نرسیده اقدام نکن.برای کار هم میتونه به کاریابی ها سر بزنه.حتی میتونی ...

ما اصن معلوم نيست با اين ضعيف بودن اقدامم كنيم بگيره،منم سي و سه سالمه،دير ميشه برام،اخه نميره دنبال كار

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

چرا حق داشتی گریه کنی خالی بشی.. ولی دارم به این فک میکنم چجوری از صب تا نصف شب خونه تنها میموندی 😢دوست منم شوهرش همینه ..انقد دل سنگینه و لفت میده ک نگووو 😕ادم نمیدونه با اینجور مردا چیکا کنه... اگه شوهرد بچه دوس داره بهش بگو بچه نمیخوایم تا بری سرکار 

عزیزم اگ میتونی یک شغل آزاد باهم راه اندازی کنید. اینحوری یک شغل دائم خودتون دارید دیگه آقا بالا سر ...

اخه چه شغلي،اصل آدمي نيست كه شغل آزاد بتونه انجام بده،تند و تيز نيست،خيلي يواشه

خوبه شوهرت ميفهمه نبايدبچه بياره

ما كلكسيون مشكليم

شوهرم اصلا مسوليت پذير هم نيست

جديدا هر روز سر بچه اوردن  باهم دعوا داريم

ننش زير گوشش ميخونه!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
خودتم برو  دنبال کار

نميزاره،خودم پارسال چند جا رفتم خيلي جاها چون چادري بودم اصلا پوششم دلخواهشون نبود،ي سري جاها هم كه انقدر ترسناك بود خودم ميترسيدم برم