2777
2789
عنوان

وای چقدر دوری از خانواده شوهر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 7957 بازدید | 79 پست
خب من چون به شوهرم اعتماد کامل دارم و می دونم حسابی حواسش به دخترم هست حساس نیستم.. تازه میرم واسه خ ...

نه گلم بخاطر مواظب بودن نمیگم نمیخوام خونه مادرشوهرم‌هیچوقت بدون من بره نمیدونم شایدم استباه میکنم... عجب ناقلایی هستیا😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ک زنگ زدن اعصاب و روان ادمو میریزه بهم مادرشوهر من و خواهرشوهرم پز میدن وقتی دوزهمن یه جوری پش ...

مادرشوهر من هروقت زنگ میزنم از مریضی ها و مشکلاتشون میگه همش آه و ناله میکنه نوه ش سرما خورده باشه از قسطای دختراش... همش خبرای بدو میگه. نمیدونم چه فکری میکنه؟ لابد فکر میکنه خبرای خوبو بگه من چشمشون میزنم. 

یا همش میگه بچم لاغر شده (شوهر من) به خودش نمیرسه دکتر نمیره . (همش تیکه به منه که بهش نمیرسم)

ولی دلیل اصلی زنگ نزدنم اینه که چند بار الکی از زبون من حرف برده پیش شوهرم در حالیکه دروغ گفته و حرفای خودش بوده 

منم به شوهرم گفتم و دیگه هم تا مجبور نشم زنگ نمیزنم

ولی باز شوهرمو پر میکنن که من گرم نیستم باهاشون

منم برام مهم نیست

نه گلم بخاطر مواظب بودن نمیگم نمیخوام خونه مادرشوهرم‌هیچوقت بدون من بره نمیدونم شایدم استباه میکنم.. ...

نه آخه مشکلی پیش نمیاد اینجوری وابستگیشم به من کمتر میشه... ما اینیم دیگه😆😆

شوهر من میره سرمیزنه چون میدونه من خوشم نمیاد زیاد برم اونجا ، از طرفی هم میگه مادرم به زحمت میفته !

آره بابا اینجوری خوبه... ما هم راحتیم.. اصلا از اینکه حتما منم باید بهش بچسبم که بره خونواده شو ببینه خوشم نمیاد یعنی کلا اجبار و تحمیلو دوست ندارم.. جوری زندگی می کنم که آرامش داشته باشم

دلت خوشه ها خواهر به من زنگ که نزدن هیچ وقتی خونشونم رفتم نپرسیدن بچه چیه 

نه خب مال ما نوه اوله😒

خانواده خودم همه زنگ زدن تبریک گفتن 

ولی اونا یک زنگ هم بهم نزدن حتی امروزم به شوهرم زنگ زده گردو و اینا میخواین 😒😒😒

زندگی زیباست
آره بابا اینجوری خوبه... ما هم راحتیم.. اصلا از اینکه حتما منم باید بهش بچسبم که بره خونواده شو ببین ...

منم دوست دارم اینجوری. خودش دلش برای پدر ومادرش تنگ میشه میره سر میزنه زود میاد. ولی من که برم باید شام بمونیم. تا آخر شب بمونیم. آدم خسته میشه. مامانشم دوتاچایی میوه ببره بیاره کلی بعدش آه و ناله میکنه . یه بار تو عقد رفتم با شوهرم مامانش میگفت کمردرد دارم به خدا خودش نمیذاشت کار کنم بعد یه چایی آورد اینقدر آخ آخ کرد که ما نموندیم ولی فرداشبش دختراش و داماداشو دعوت کرده بود. یه روزه کمردرد به اون شدیدی خوب شده بود!

همون شوهرم تنها بره راحتترم

وای هیچ چیزی بدتر ازشوهر گوشی و دهن بین خانواده اش نیست خدا صبرت بده سعی کن تغییرش بدی مثلا بگو شوهر ...

گوششششیییی و دهننننن بیننننننو خوب اومدی متاسفانه فاز خانوادگیشونه جمیعااا چ بگویبییم دیگگگررر😐😐😐

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
بچه ها شما وقتی این رفتارارو میکنید شوهرتونم با خانواده شما اینطوری رفتار میکنه؟ ناراحت نمیشید؟

اگ خانواده ماهم اذیت کنن ن نمیشیم پدرشوهرم خیلی اذیت میکنه میاد خونمون دعوا میندازه دخالت میکنه منم الان دیگ ن میزنگم بهشون ن میرم خونشون تا بفهمه اشتباه کرده

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
من ازشون دورم شاید ماهی یبار یا حتی بیشتر ببینمشون هیچ ارتباطیم باهاشون ندارم ولی همش مث دیوونه ها ب ...

وای مثل اولا منی اشتباهه محضه نکن بعضی وقتا اگه محرمانه جواب بدی خالی میشی دیگه فکر وخیال نمیکنی

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

فقط اینو میدونم ک من خیلی ساده وبچه بودم و هستم هنوز ولی میخوام بزرگ بشم و قوی باشم بیتفاوت باشم نادیده بگیرم بموقعش جواب بدم جوری ک مقصر نشم دعاکنید موفق بشم

منم ساده بودم تو این چن ساله هر چی میگف ج نمیدادم فک میکرد نمیفهمم هرجور دوس داشت رفتار کرد ولی چن ر ...

دقیقا اینا حتی تو روم گفتن خیلی ساده ای ب شوهرمم بارها گفتن زنت خیلی سادست ولی دیگه نمیخوام ساده باشم خیلی چوبشو خوردم

منم دوست دارم اینجوری. خودش دلش برای پدر ومادرش تنگ میشه میره سر میزنه زود میاد. ولی من که برم باید ...

بعد شوهرت نمیگه بیا باهم بریم؟

خودش خونه پدرتون میاد یا نه؟

منم دوست دارم خیلی کم برم ولی شوهرم دوست داره با هم بریم