2777
2789
عنوان

وای چقدر دوری از خانواده شوهر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 7958 بازدید | 79 پست

دقیقا منم الان یک سال و نیمه همینجوریم باهاشون... حالا یه موقع شوهرم بخواد بره بچه رو می بره یکی دوساعت و برمی گردن... دیگه عادت کردیم به این وضعیت... انننقدر آرامش دارم که نگو😄😄

اره زنگ نزنن بهتر  ولی میگم زنگ میزنن بابام خب مسخره هست دیگه

به بابات بگو شماره هاشون سیو کنه جواب نده چقدر پرروان مردم 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار ک کرم ریختن دیدن تو بی تفوتی و نادید میگیزی بیخیال میشن فقط باید صبور باشی منم تازه اول راهم ...

من اصلا کار ندارم محلم نمیذارم ولی شوهرمو پر میکنن یا تلفنی یا حضوری... بابا بنظرم مرد خودش باید عاقل باشه اصلا کار ب اینجاها نمیکشهههه.. اگ اونطرف چیزی گفتن باید قاطع ج بده ب خونش نکشونه.. منم ک کلا چیزی نمیگم دربارشون (از بس با ارزشن واسم 😁)که شوهرم بخواد برام قاطعیت نشون بده😂😂😂

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

واقعا ک زنگ زدن اعصاب و روان ادمو میریزه بهم مادرشوهر من و خواهرشوهرم پز میدن وقتی دوزهمن یه جوری پشت گوشی میحرفت ک ینی خیلی خوش میگذره منم تصمیم گرفتم زنگ نزنم ک پز نشنوم 

منم‌تو گروه هستم ولی هیچی نمیگم خواننده هستم فقط شوهرم تازه گفت بیا بیرون تا اعصابت اروم باشه گفتم پ ...

منم تو گروهشون زیاد چیزی نمیگم مگه تولد کسی باشه تبریک بگم یا مناسبتی چیزی. 

یه بار با برادرشوهرم بحثم شد سر پستای مسخره ای که درباره زن ها میذاشت و لفت دادم دوباره اد شدم. الان اصلا نمیخونم پستهاشونو

من اصلا کار ندارم محلم نمیذارم ولی شوهرمو پر میکنن یا تلفنی یا حضوری... بابا بنظرم مرد خودش باید عاق ...

وای هیچ چیزی بدتر ازشوهر گوشی و دهن بین خانواده اش نیست خدا صبرت بده سعی کن تغییرش بدی مثلا بگو شوهر فلانی چه حال بهم زنه اصلا مرد چه معنی داره قاطی حرفا خاله زنک بشه ب در بگو دیوار بشنوه 

منم تو گروهشون زیاد چیزی نمیگم مگه تولد کسی باشه تبریک بگم یا مناسبتی چیزی.  یه بار با برادرشو ...

دقیقا جواب ندی ینی مهم نیستین بعدم من تصمیم گرفتم تو یه جمع ک حرف گروه شد بگم ک بخاطر پسر خواهرشوهرم موندم تو گروه تا بفهمن 

وای من انقد حساسم بچه رو بدون من جایی ببره😖 حالا فقط ۶ماهشه اااا😁

خب من چون به شوهرم اعتماد کامل دارم و می دونم حسابی حواسش به دخترم هست حساس نیستم.. تازه میرم واسه خودم میگردم یا میرم استخر کلی هم خوش میگذره بهم😄😄

خب من چون به شوهرم اعتماد کامل دارم و می دونم حسابی حواسش به دخترم هست حساس نیستم.. تازه میرم واسه خ ...

شوهر من بدون.من اصلا خونه پدرش نمیره

ازم متنفرن ولی از حرفام نت برداری میکنن