یه مدته نه رفتم نه دیدمشون نه زنگی نه پیامی حتی پروفایل و استاتوسشونم نگاه نمیکنم خیلی ارامش دارم اصلا نادیده اشون گرفتم گفتم مگر اینکه خودم کاری داشتم ک مهم بود پیام میدم یا میزنگم اونم رسمی و موبانه زیاد خودمونی نمیشم بخدا منوشوهرم رابطمون بدون خانواده اش عالیه
بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب فکر نمیکنی روزی که بخوای باهاشون تماسی بگیری اونا هم ممکنه خوب تحویلت نگیرن و بیشتر اذیت بشی . منم با آرابال زیاد مخالفم ولی بی خبری بی جهت هم خودش بعدا باعث اعصاب خوردی میش
منم تنها ارتباطم باهاشون اینه که تو تل تو گروه خانودگیشون هستم به اجبار. و یکی دوماه یه بار دع ...
منمتو گروه هستم ولی هیچی نمیگم خواننده هستم فقط شوهرم تازه گفت بیا بیرون تا اعصابت اروم باشه گفتم پسر خواهرت گروهو راه انداخته میترسم ناراحا بشه چون اون واقعا پسرخوبیه نمیشه همه رو با یه چوب روند اون کوچکترین بی احترامی بهم نکرده چون روز اولم گفت لطفا لفت ندید فقط دیگه چیزی نمیگم
بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست