2777
2789
عنوان

وای چقدر دوری از خانواده شوهر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 7958 بازدید | 79 پست

ای گفتی..منم الان دوروزه ن زنگ زدم ن پیام ن سر زدم هیچی انقد توارامشم ک نگو گرچ تویه ساختمونیم ولی من توخونه خودم بیشترارامشه رودارم..دوسه بارم خودشون پاشدن بی هوا اومدن خونه ما منم هیچی نیاوردم جلوشون بزارم(شام)چون وقت شام میومدن قبلا بامامیخوردن..الان واقعا ارامش دارم..حدشونو بهشون نشون دادم 

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
من باخوانواده سوهرم اصلا مشکلی ندارم باهم خوبیم زنگ زده به شوهرم  مگه من خودم گوشی ندارم 😒😒 ...

برا منم اینجور همیشه زنگ میزنن شوهرم کاری داشته باشن یا بخوان بیان ناهار یا شام خونمون

ازم متنفرن ولی از حرفام نت برداری میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باخوانواده سوهرم اصلا مشکلی ندارم باهم خوبیم زنگ زده به شوهرم  مگه من خودم گوشی ندارم 😒😒 ...

وای برا منم همینن

با من خوبن 

بعد این کارای مسخره رو میکنن

اونبار با شوهرم کار داشتن گوشیش خاموش بود زنگ زده بودن بابای من!!!

ادم حس بدی بهش دست میده

و ناخوداگاه دیگه نمیخواد بهشون محبت کنه

منو شوهرم دیشب دخترم خوابید تا 2 شب درمورد خانواده اش حرف زدیم خیلی ناراحت بود از دست مادرش بهم گفت ...

اره باید خودشون ب این نتیجه برسن حالا اگه تو بگی یه هفته نریم خودشو میکشه ک بره خونه باباش

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

خب فکر نمیکنی روزی که بخوای باهاشون تماسی بگیری اونا هم ممکنه خوب تحویلت نگیرن و بیشتر اذیت بشی . منم با آرابال زیاد مخالفم ولی بی خبری بی جهت هم خودش بعدا باعث اعصاب خوردی میش

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
وای برا منم همینن با من خوبن  بعد این کارای مسخره رو میکنن اونبار با شوهرم کار داشتن گوشیش خ ...

بیخیال زنگ نزنن بهتر خرده فرمایش دارن همیشه 

چند بار ک کرم ریختن دیدن تو بی تفوتی و نادید میگیزی بیخیال میشن فقط باید صبور باشی منم تازه اول راهم ...

میتونی قهرمان میتونی دلاورررر

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
خب فکر نمیکنی روزی که بخوای باهاشون تماسی بگیری اونا هم ممکنه خوب تحویلت نگیرن و بیشتر اذیت بشی . من ...

ول کن بزار تحویل نگیرن یه بهانه میشه ک دیگه بیشتر دور باشیم حالا تحویل گرفتنشون چیه طعنه کنایه پز زندگیشونه دستور خرده فرمایش

منکه پریروز رفتم سنو برا تعین جنسیت و انومالی  یک زنگ بهم نزدن 😒😒😒

عزیزم ما هم به زن داداشم زنگ‌نزدیم ولی بخدا منظوری نداشتیم دوسش داریم فقط چون رابطه مون رسمیه خجالت کشیدیم یا گفتیم ممکنه بگه فضولن😕

منم تنها ارتباطم باهاشون اینه که تو تل تو  گروه خانودگیشون هستم به اجبار. و یکی دوماه یه بار دع ...

منم‌تو گروه هستم ولی هیچی نمیگم خواننده هستم فقط شوهرم تازه گفت بیا بیرون تا اعصابت اروم باشه گفتم پسر خواهرت گروهو راه انداخته میترسم ناراحا بشه چون اون واقعا پسرخوبیه نمیشه همه رو با یه چوب روند اون کوچکترین بی احترامی بهم نکرده چون روز اولم گفت لطفا لفت ندید فقط دیگه چیزی نمیگم