2777
2789
عنوان

وای چقدر دوری از خانواده شوهر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 7957 بازدید | 79 پست
شوهر منم اینطوریه نمیدونم خوبه یا بد ولی من خوشم‌میاد که اینطوریه 

یعنی مثلا چه مدت نری خونه مادرشوهرت ، شوهرت تحمل میکنه و نمیره؟

همش با هم میرید و با هم میاید؟

منم همون مشکل بچه رو دارم دیگه

دوست ندارم بچه رو بدون من ببره اونجا

البته حالا دخترم بزرگ شده 

اما از اول رویه همین طور بود

بنابرابن ترجیح میدم خودمم برم

البتا شوهرم همیشه دوست داره با هم بریم

اما اگه مثلا بهش بگم من نمیام خودش میره یه سر میزنه و بر میگرده

بعد شوهرت نمیگه بیا باهم بریم؟ خودش خونه پدرتون میاد یا نه؟ منم دوست دارم خیلی کم برم ولی شوهرم دو ...

نه شوهرم کلا خیلی هوای مادرشو داره میگه تو بیای پامیشه شام درست میکنه به زحمت میفته. هر وقت مادرش دختراشو دعوت میکنه به ماهم زنگ میزنه میریم. 

منم بیشتر تنها میرم خونه مادرم ولی شوهرمم گاهی میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مثلا چه مدت نری خونه مادرشوهرت ، شوهرت تحمل میکنه و نمیره؟ همش با هم میرید و با هم میاید؟ منم ...

عزیزم من کلا اخلاقم جوریه که نمیتونم محکم بگم نمیام🙄 چندباری هم که مثلا قهر بودیم با شوهرم خودشم نرفته... ما نهایتش دو هفته شده که نرفتیم

منم تنها ارتباطم باهاشون اینه که تو تل تو  گروه خانودگیشون هستم به اجبار. و یکی دوماه یه بار دع ...

عزیزم اونطوری گفتنی بگو من دوسشون دارم شایدگرم نباشم ولی همیشه احترامشونو دارم

البته اگه واقعا اینطوری

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴