یه مدته نه رفتم نه دیدمشون نه زنگی نه پیامی حتی پروفایل و استاتوسشونم نگاه نمیکنم خیلی ارامش دارم اصلا نادیده اشون گرفتم گفتم مگر اینکه خودم کاری داشتم ک مهم بود پیام میدم یا میزنگم اونم رسمی و موبانه زیاد خودمونی نمیشم بخدا منوشوهرم رابطمون بدون خانواده اش عالیه
بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
دقیقا منم الان یک سال و نیمه همینجوریم باهاشون... حالا یه موقع شوهرم بخواد بره بچه رو می بره یکی دوساعت و برمی گردن... دیگه عادت کردیم به این وضعیت... انننقدر آرامش دارم که نگو😄😄
چند بار ک کرم ریختن دیدن تو بی تفوتی و نادید میگیزی بیخیال میشن فقط باید صبور باشی منم تازه اول راهم ...
من اصلا کار ندارم محلم نمیذارم ولی شوهرمو پر میکنن یا تلفنی یا حضوری... بابا بنظرم مرد خودش باید عاقل باشه اصلا کار ب اینجاها نمیکشهههه.. اگ اونطرف چیزی گفتن باید قاطع ج بده ب خونش نکشونه.. منم ک کلا چیزی نمیگم دربارشون (از بس با ارزشن واسم 😁)که شوهرم بخواد برام قاطعیت نشون بده😂😂😂
من اصلا کار ندارم محلم نمیذارم ولی شوهرمو پر میکنن یا تلفنی یا حضوری... بابا بنظرم مرد خودش باید عاق ...
وای هیچ چیزی بدتر ازشوهر گوشی و دهن بین خانواده اش نیست خدا صبرت بده سعی کن تغییرش بدی مثلا بگو شوهر فلانی چه حال بهم زنه اصلا مرد چه معنی داره قاطی حرفا خاله زنک بشه ب در بگو دیوار بشنوه
بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست