2777
2789

من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم ک همیشه بین دختر و پسرا فاصله بود و حرمت قائل میشدن ن صمیمی بودیم ن منزوی....کاری ب خوب و بدش ندارم....اما حالا ک ازدواج کردم وقتی با دوستای همسرم و خانوماشون بیرون میریم میبینم بعضی خانوما چقدر با مردا راحتن و شوخی میکنن و میخندن...‌از رفتارشون خوشم نمیاد مخصوصا وقتی با شوهرمن میگن و مبخندن ....نمبدونم مشکل از منه یا اونا؟؟بعضیاشونم مثه خودمون اما تو جمعی ک دخترای اونجوری هست حس خوبی ندارم و دوست دارم همسرمم ازین جمع دور نگه دارم....کارم درسته؟؟

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اخلاقا چیه اخه 

والا ادم میترسه ب مردم سلام بده ب زناشون بر بخوره!

زن و مرد چ فرقی دارن با هم مثلا ک مرد میتونه هر هر بخنده زن نه؟

دقیقا خودت اشاره کردی ب ایراد کار همونجا ک جمع هاتون تو خانواده جدا بوده 

همین دخترا ی طرف پسرا ی طرف باعث هزارتا بدبختی شده تو جامعه

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
به نظرمن كارت درسته فكرتم درسته بعضيااين چيزاواسشون مهم نيست 

از طرفی هم فکر میکنم اگه شوهرمو همراهی نکنم خوب نیست و باید پایه باشم....بهشم کاملا اعتماد دارم فقط ازون دخترا بدم میاد 

من ک از دوستای همسرم متنفرم اخه هیچ کدوم از نظر اخلاقی صلاحیت ندارن و تا الان سعی کردم رابطه نداشته باشم ،ببینم تا کی میشه مقاومت کنم،خدا کنه دوستای بی شعورش ازش دور بشن ای خدا تا خیالم راحت باشه از اون موزی های عوضی دوره

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
این اخلاقا چیه اخه  والا ادم میترسه ب مردم سلام بده ب زناشون بر بخوره! زن و مرد چ فرقی دارن ب ...

من اصلا چیز دیگه ای دارم میگم عزیزم....خودم اذیت میشم تو اون جمع ن اینکه بخام مشکوک باشم....بالاخره هر کسی بجوریه تو چرا اعصاب خودتو خورد میکنی 

از طرفی هم فکر میکنم اگه شوهرمو همراهی نکنم خوب نیست و باید پایه باشم....بهشم کاملا اعتماد دارم فقط ...

دقيقامنم همينطورم عزيزم اصن حالم بهم ميخوره ازين زناودخترا😂گاهي فك ميكنم ديوونه شدم😂