2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر باید با دوستای شوهر صمیمی شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 74 پست

همون رفتاری کن ک دوسداری بقیه با شوهرت رفتار کنن....

من اگ باهاشون برم بیرون فقط سکوت میکنم....و حرف زدن در حد سلام و خدافظی.

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
اعتماد به نفست پائینه و اگه تو این جمعا زیاد پیش میاد باشی منزوی میکنی خودتو پس کلا نرو وگرنه خیلی ا ...

اعتماد بنفسم خوبه فقط یه سری کارا و شوخی هارو تا حالا ندیدم و خط قرمزن برام یجورای...

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون رفتاری کن ک دوسداری بقیه با شوهرت رفتار کنن.... من اگ باهاشون برم بیرون فقط سکوت میکنم....و حر ...

اینجوری پشت سرت نمیگن چه مظلوم و بی زبونه؟؟اذیت نمیشی اوما بگن بخندن تو اروم باشی؟؟

مگه ب شوهرت شك داري عزيزم بخندن چيزي نيست كه 

ن بهیچ وجه شک ندارم اما بالاخره یکمی ناراحت میشم از شوخی هاشون....مثلا یه دختری نیم ساعت با شوهرم شوخی و خنده میکنه منم یه گوشه اروم نشستم...منزوی نیستم فقط یکم غریبی میکنم تو جمع خانوما پرحرفم‌

كلاشوهرم محل نميزاره بهشون نگاشونم نميكنه اينطوري يكم خيالم راحت ميشه خيلي اذيت ميشم ازين حساسيتم ا ...

من شوهرم تو محیط یکم راحت تری بزرگ شده با اینکه صددردصد بهش اعتماد دارم اما اینکه کسی بخاد باهاش شوخی کنه اعصابمو خورد میکنه بهشم گفتم‌ و گفت حق داری....ازون روزم دیگه باهاشون نرفتم جایی...کار خوبی کردم؟؟

ديدگاه ها با هم فرق داره. اگر تناسبى بين خودتون نمى بينى كم كم روابط رو كمتر كن، بماند كه همسرت حتما ناراحت مى شه كه از دوستانش جداش كردى! 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
اینجوری پشت سرت نمیگن چه مظلوم و بی زبونه؟؟اذیت نمیشی اوما بگن بخندن تو اروم باشی؟؟

من با زناشون حرف میزنم...با مردا کار ندارم....حرفم بزنم اصلن سرمو بلند نمیکنم چش تو چش بحرفم...چون شوهرمم چشم تو چشم با زناشون حرف نمیزنه و الکی باهاشون نمیخنده

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من شوهرم تو محیط یکم راحت تری بزرگ شده با اینکه صددردصد بهش اعتماد دارم اما اینکه کسی بخاد باهاش شوخ ...

نميدونم عزيزم چي بگم بهت🤐ميترسم نسخه اي ك واس خودم پيچيدم واست بپيچم مشكل ايجادش واست

من با زناشون حرف میزنم...با مردا کار ندارم....حرفم بزنم اصلن سرمو بلند نمیکنم چش تو چش بحرفم...چون ش ...

وقتی زنا و مردا همه باهم میحرفن چی؟؟یا دختری با شوهرت شوخی میگنه؟؟