2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر باید با دوستای شوهر صمیمی شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 74 پست
ديدگاه ها با هم فرق داره. اگر تناسبى بين خودتون نمى بينى كم كم روابط رو كمتر كن، بماند كه ...

همین دیگه....نمیخوامم شوهرم ناراحت شه....تقصیر اون ک نیست 

آسمان تو چه رنگ است امروز......  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یکم بگو اشکالی نداره عزیزم 

من ميگم مثلااينجوري نباشه ك يوقت بگي نميام باهاتون شوهرت بره هيچوقت توي تفريح و ايناكم نذارواسش باهاش باش.بعداينكه به خودت برس تاوقتي توجمعشوني احساس بدي نكني همش شادباش خودتوقاطي حرفاشون كن بي حرف و ساكت نباش شادوسرحال باش گوشه گيرنباش

وقتی زنا و مردا همه باهم میحرفن چی؟؟یا دختری با شوهرت شوخی میگنه؟؟

من اصلن حرف نمیزنم و خودمو با شوهرم مشغول میکنم....

دختر ک اصلن حرف نمیزنه با شوهرم چون ی نگاه ب من بندازن خودشونو جم میکنن...شوهرمم اصلن اونطور نیس بد نگا کنه و با هر کسی حرف بزنه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من ميگم مثلااينجوري نباشه ك يوقت بگي نميام باهاتون شوهرت بره هيچوقت توي تفريح و ايناكم نذارواسش باها ...

همین کارا واسم‌یکم‌سخته چون از بچگی با پسرا فاصله داشتم اما با خانوما خوب و صمیمی ام....بنظرت بهتر نیست ک خودم سنگین باشم و ب همسرمم تذکر بدم؟؟

من اصلن حرف نمیزنم و خودمو با شوهرم مشغول میکنم.... دختر ک اصلن حرف نمیزنه با شوهرم چون ی نگاه ب من ...

خب منم اعتماد دارم ب همسرم اما متاسفانه بعضی دخترا شوخی میکنن...یعنی باید بهشون چشم غره برم؟؟

همین کارا واسم‌یکم‌سخته چون از بچگی با پسرا فاصله داشتم اما با خانوما خوب و صمیمی ام....بنظرت بهتر ن ...

ببين متانتو وقارتوحفظ كن فقط يكم گوشه گيريتو كناربزار كه به اوناحالي بشه 

به شوهرتم بگو ولي يجورنگوناراحت شه ميدوني چي بگي ديگ؟

بله کارت درسته منم خوشم نمیاد با اینکه خانواده محدودی هم ندارم اما از اینجور روابط خوشم نمیاد

خداروشکر بازم شماها مثه منین....فکردم خودم‌مشکل دارم 

خب منم اعتماد دارم ب همسرم اما متاسفانه بعضی دخترا شوخی میکنن...یعنی باید بهشون چشم غره برم؟؟

دختری ک با شوهرت شوخی میکنه صد درصد حواسش ب شما هست...شمام اصلن عکس العملی نشون نده ک مثلن باهاشون بخندی ،سکوت کن فقط نگا کن ب چشاشون مستقیم...بدون لبخند،حساب کار دسشون میاد

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
ببين متانتو وقارتوحفظ كن فقط يكم گوشه گيريتو كناربزار كه به اوناحالي بشه  به شوهرتم بگو ولي يج ...

اره یبار بهش گفتم‌ تو جمعی ک خانومته باید بیشترین توجهت ب اون باشه رفتارت باید تا مجردیت فرق داشته باشه....اونم گفت حق داری و قبول کرد....اما اگه بازم دخترا دفعه بعد شروع کردن ب شوخی کردن چیکار کنم؟؟سری قبل دلم ب اندازه دنیا گرفته بود اونا با خودشون حرف میزدن من زنگ زدم‌مامانم مثه دیوونه ها....یکمی شورشو در اورده بودن دیگه اونقدی ک ب دختره مشکوک شدم....ازون ب بعدم هربار دختره اس داد ک بیاین بریم شام بیرون من پیچوندمش

دختری ک با شوهرت شوخی میکنه صد درصد حواسش ب شما هست...شمام اصلن عکس العملی نشون نده ک مثلن باهاشون ب ...

پیش خودم میگفتم شاید دختره واقعا نمیفهمه ک کارش اشتباهه و زشته اگه واکنش نشوم بدم....اخه خود دختره بهم گفت اوایل ک وارد جمع شده بوده ساکت و کم حرف بوده حالا اینجوری شده 

اره یبار بهش گفتم‌ تو جمعی ک خانومته باید بیشترین توجهت ب اون باشه رفتارت باید تا مجردیت فرق داشته ب ...

اگ فك ميكني مشكل داره دختره ك بيخيالش شوكلا🤐ولي خي همسرتونم فهميدس😊

پس خودت هروقت داشت باشوهرت شوخي ميكرد ياتيكه اي انداخت توجواب بده به جاش اينجوري خودش ميفهمه دختره

ما که تو جمعتون نبودیم و نمی دونیم رفتارش با منظوره یا نه

اما من خودم کلا با همه راحتم همسرم هم همینطور

مرد و زن برام فرقی ندارن که دور هم با هم میگیم می خندیم بازی می کنیم می رقصیم مسافرت می ریم خونه هم می ریم خدارو شکر تو این چندین سال حتی یه مورد قهر و دعوا سر این چیزا نداشتیم

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....