2777
2789

من طلاق گرفتم همسر سابقم تازه فوت شده حضانت بچم با من هست

خیلی تو شرایط بدی هستم خیلی زیاد از هر طرف تحت فشارم بخاطر بدهی وام ازدواج حسابمو بستن کلی بدهی دارم بوم بخاطر سختی هایی که کشیده و جدایی که از من داشته بشدت عصبی و استرسی هست اصلا ازم جدا نمیشه خیلی پرخاشگر شده سه سالشه تقریبا

مادرمم میگه اعصابم نمیکشه نگهش دارم پدرمم اابته اجازه نمیده برم سر کار خودشم وضع مالیش بشدت داغونه یعنی هر دو هفته اگه اندازه یه تیکه کوچیک کردن یا مثلا یه بال مرغ رو میدن به من و بچم

خب بچه من تو سن رشد خیلی ضعیف و لاغر شده این چند وقت یه پول با بدبختی دستم اومد رفتم یه مرغ کوچیک گرفتم قایمش کردم که حداقل بچم گوشت بخوره حموم بودم در اومدم دیدم کل مرغ رو غذا درست کرده باهاش دعوا کردم میگه زنداداشت شام میخواد بیاد بده گوشت نباشه مسخرمون میکنه

دلم میخواد برم گم شم بمیزم شرایط منو میدونن

بدهی دارم کار ندارم حسابم بستس

بجا اینکه بگن تو بدبختی این بچه یتیم بدبخته بیا یه دستی برسونیم کمکی کنیم لااقل مالی از دستمون برنمیاد لااقل بهش خوبی کنیم ولی همونم دریغ میکنن

بچم بخاطر بدبختیایی که کشیده پرخاشگر شده همش میزنه بقیه رو

میدونن بچست ولی صبح تا شب در حال دعوا با بچه هستن

کم اوردم کاش خدا جون منم میگرفت راحت میشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشون جدی بحث کن برو سرکار بگو شماکه پولی به من نمیدید میخوام برم سرکار برای خودم بچم درآمد داشته ...

جدی صحبت کردم بابام کتکم زد با لگد زد به کمرم از کمر درد نمبتونم بشینم یا راه برم

یکاری پیدا کن برو سرکار تو بچه نیستی که اجازه بالاتر میخوای یه نگهداری سالمندی چیزی پیدا کن بچتم ببر

شهرمون کوچیکه نمیزاره پدرم میشناسم میکشتم

میخوام خیاطی،یاد بگیرم تو خونه کار کنم ولی چرخ هم ندارم

جدی صحبت کردم بابام کتکم زد با لگد زد به کمرم از کمر درد نمبتونم بشینم یا راه برم

یه چیزی بهت میگم زنگ بزن اورژانس اجتماعی شرایط روبگو کمکت میکنن

اگه تا ماه دیگه زنده موندم خدا خیلی دوسم داره