2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر باید با دوستای شوهر صمیمی شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 74 پست
زشت نیست واکنش نشون بدم؟؟حالا این سری چیکار کنم اگه باز شورشو در اورد..؟؟

قرار نیس واکنش نشون بدید...اصلن واکنشی نشون ندید ،اگ واقعن اذیت میشید سکوت کنید اون خانومم ب اشتباهش پی میبره.....همون رفتاری کن ک دوسداری بقیه باهات رفتار کنن ،،،هیچ دلیلی نداره دختری اینقد راحت باشه ک با مرد متاهل شوخی کنه ....من خشک و مذهبی نیسم ولی این چیزیه ک فک کنم همه خانوما بپسندن ،اینکه باید همه بدونن شما صاحب همون مردی...

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیس واکنش نشون بدید...اصلن واکنشی نشون ندید ،اگ واقعن اذیت میشید سکوت کنید اون خانومم ب اشتباهش ...

ممنون عزیزم از راهنماییت یکم ارومتر شدم‌

آسمان تو چه رنگ است امروز......  
دوست دارم اینجوری باشم تو جمعشون یکم غریبی میکنم‌....از طرفی هم دوست ندارم همراهی نکنم و پایه همسرم ...

وقتی خودت سعی کنی اجتماعی باشی کلا می بینی روی صحبت همه قرار می گیری و دیگه انقدر تو رفتار بقیه دقت نمی کنی که بعدش بخوای برای خودت یه مشکل بزرگ از توش در بیاری، اون خانم هم اگه احساس می کنی منظوری نداره و فقط کمی پررو هست کاری باهاش نداشته باش به نظرم و سعی کن سریع الانتقال باشی و وقتی حرف می زنه شما زودتر جواب بدی تا روی صحبتش شما باشی

به همسرت که اصلا چیزی نگو، اونوقت احساس می کنه خیلی خوب و جذابه و همه زنا بهش توجه می کنن و اینا

اصلا توجه همسرت رو جلب نکن بهش

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
ممنون عزیزم از راهنماییت یکم ارومتر شدم‌

خواهش میکنم عزیز دلم😊

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
وقتی خودت سعی کنی اجتماعی باشی کلا می بینی روی صحبت همه قرار می گیری و دیگه انقدر تو رفتار بقیه دقت ...

یبار ب همسرم گفتم ک باید رفتارت با مجردیت فرق کنه و اینکه تو جمعی ک خانومته باید بیشترین توجهت ب اون باشه....نباید میگفتم؟؟

یبار ب همسرم گفتم ک باید رفتارت با مجردیت فرق کنه و اینکه تو جمعی ک خانومته باید بیشترین توجهت ب اون ...

این حرفت اشکال نداره، کلا منظورم اینه که توجه اشو به شخص خاصی معطوف نکنی، نگی لباس فلانیو دید، لباشو ببین، تیپشو ببین، ببین چه جوری حرف می زنه، اینارو نگووو

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
شوهرتم اینجوریه؟؟اذیت نمیشی؟؟

شوهرم اجتماعیه ولی اونم حس من و داره مثلا با یکی از دوستاش و خانمش بیرون میرفتیم اون مینشست با آقایون مشروب می خورد من اصلا خوشم نمیومد از این کارش گفتم به همسرم مدلامون فرق میکنه اونم موافق بود قطع ارتباط کردیم

شوهرم اجتماعیه ولی اونم حس من و داره مثلا با یکی از دوستاش و خانمش بیرون میرفتیم اون مینشست با آقایو ...

چند وقته قطع رابطه کردی؟؟من یکم عذاب وجدان میگیرم چون حس میکنم همراهیش نکردم و گناه داره 

چند وقته قطع رابطه کردی؟؟من یکم عذاب وجدان میگیرم چون حس میکنم همراهیش نکردم و گناه داره 

سه سالی میشه خوب دیدگاه هامون فرق میکنه آدم باید با مثل خودش ارتباط داشته باشه شوهرم خودش خواست گفت از مدلشون خوشم نمیاد

سه سالی میشه خوب دیدگاه هامون فرق میکنه آدم باید با مثل خودش ارتباط داشته باشه شوهرم خودش خواست گفت ...

اهان پس شوهرتم مخالفشون بود....من شوهرم دوستاشو دوست داره ناباب هم نیستن ادمای خوبین نمیتونم جداشون کنم....مثلا یبارم تو جمعشون پیش اومد همه مشروب خوردن جز شوهرم در واقع بهونه ای هم ندارم 

اهان پس شوهرتم مخالفشون بود....من شوهرم دوستاشو دوست داره ناباب هم نیستن ادمای خوبین نمیتونم جداشون ...

ببین اینا هم خوبن بد نبودن من اخلاق خانومش و دوست نداشتم خود آقا هه خوب بود همسرم تو ارتباط با دوستا خیلی محتاطه میگه ارتباط نداشتن با ارتباطی که توش راحت نباشی بهتره

ببین اینا هم خوبن بد نبودن من اخلاق خانومش و دوست نداشتم خود آقا هه خوب بود همسرم تو ارتباط با دوستا ...

خانومش چطوری بود؟؟مثه خانم دوست شوهر من بود ؟؟

خانومش چطوری بود؟؟مثه خانم دوست شوهر من بود ؟؟

برای شما رو نخوندم این همه اش در مورد زندگی دیگران صحبت میکرد همه اش غیبت من خوشم نمیومد آدم باید در مورد خودش صحبت کنه نه دیگران رفتارش با شوهرش ه اصلا خوب نبود من بدم میومد