2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست؟

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟

آنژیو کته پانچ نمیکنن اما پکیج کامل پیرسینگ با دستگاه وگوشواره وسی دی آموزشیش کلا ۴۵۰هزارتومانه ،منم یه مدت تبه این کارو داشتم اما به هر جایی نمیتونم اعتماد کنم ،یه مدت هم درد وتیر کشیدن عادیه اما تمیز نگه داشتنش مهمه چون بافت غضروفی ممکنه عفونت کنه 

من نافمو سوراخ كردم 

بدون سوزن ك نميشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
آنژیو کته پانچ نمیکنن اما پکیج کامل پیرسینگ با دستگاه وگوشواره وسی دی آموزشیش کلا ۴۵۰هزارتومانه ،منم ...

اره الان تو نت سرچ کردم چسبیشم هس اونا چطورن

خدایا شکرت
وااای توروخدا؟؟درد نداشت

داشت اما نه زياد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اره الان تو نت سرچ کردم چسبیشم هس اونا چطورن

زیاد دووم نداره مگنتی هم هست که رو بینی فروشنده هاش فقط اثر داره 😂😂😂پیرسینگ دايمی زمان زیادی نمیبره اما دکترهای پوست قابل اعتماد تر هستن اگه قصد انجامش رو دارین 

زیاد دووم نداره مگنتی هم هست که رو بینی فروشنده هاش فقط اثر داره 😂😂😂پیرسینگ دايمی زمان زیادی نمیب ...

اخه من از امپولم میترسم.امارفتیم مطب دیدم همسرم ب بینی اون خانومه نگاه کرد منم گفتم برم انجام بدم نگه خانومم از دنیا عقبه

خدایا شکرت