همسایه بالاییم چند روزه خانواده ش اومدن پیشش.روزی 5 بار میرن بیرون و میان هر دفعه تو راهرو دارن حرف میزنن وبا صدای بلند از پله ها بالا پایین میرن.ساختمون طوریه که صدا شدیدا تو خونه میاد.در خونه رو هم شترق میبندن در صورتی که من همیشه سعی میکنم به ارومترین روش ممکن در رو ببندم و رفت و امد کنم.نمیدونم چرا انقدر بی ملاحظه هستن.چیکار کنم به نظرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای دقیقا مثله همسایه ما واقعا بی ملاحظه ان بچه کوچیک دارم میخوابونمش با سر صدای اونا بیدار میشه وگررریه...خیلی برفرهنگن بهخانومه گفتم.خیلی در محکم میبندی میگه نه اصلا 😕
باید یه همسایه مثل طبقه پایین ما داشتی که از ۱۲ شب مهموناش میان و ۵ صبح میرن و صدای خنده بزن بکوب و روابط جنسیشون مخل آسایشه ماست طبقه اولی هم که شوهرش معتاده شبا مواد میزنه میره تو پارکینگ میشینه آواز میخونه به هیچ وجه هم مراعات نمیکنن عین حیوونا زندگی میکنن.سال دیگه قصد دارم خونمو بدم اجاره برم واحد بابامو اجاره کنم
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر