2777
2789
عنوان

همسایه ی بی ملاحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 35 پست
صدای روابط جنسی شونم میاد؟ 😲😲

بخدا دیشب شوهرم تو اتاقش داشت کارای حساب کتاب کارشو میکرد

من و دخترم خوابیده بودیم

بعد اومده تو اتاق پیش من میگه این همسایه زنش و کشت این قد داد و فریاد میکنن

من که خجالت کشیدم 

ترو خدا یکم رعایت تو این آپارتمانهای بساز بفروش

چندبار اینکارو کردم تاثیری نداشته از طرفی نمیخوام همسایه پایینی هم اذیت بشه بنده خدا چون اونا خیلی س ...

اره اگه همسایه دیگه به غیر اونا دارین پس اینکارو نکن ..اونا بنده خدا ها چه گناهی دارن..فکر کردم مثله دو طبقه هستین ...کار من جواب میده حداقل دلم خنک میشه..ولی داریم میریم ازاینجا راحت میشیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اگه همسایه دیگه به غیر اونا دارین پس اینکارو نکن ..اونا بنده خدا ها چه گناهی دارن..فکر کردم مثله ...

کاش به جای این همه درس بیخود تو مدرسه, یه واحد فرهنگ اپارتمان نشینی و زندگی تو اجتماع هم درس میدادن.

صدای روابط جنسی شونم میاد؟ 😲😲

بله چه جورم ماشالله یکی دونفرم نیستن که ج خونه راه انداختن تو ساختمون

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
خودش هم همیشه در واحدشو میکوبه و میبنده.شده ساعت 2 شب با صدای کوبیده شدن در خونه ش از جام پریدم! گاه ...

دقیقا مول واحد روبرویی ما😖😖😖بخاطر بچه کوچیکم همیشه استرس دارم

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦