2777
2789
عنوان

همسایه ی بی ملاحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 35 پست
صبور باش میرن اوقاتشون تلخ نکن

خودش هم همیشه در واحدشو میکوبه و میبنده.شده ساعت 2 شب با صدای کوبیده شدن در خونه ش از جام پریدم! گاهی هم صدبار درو بازوبسته میکنه انگار وسواس داره!!!

عزيزم يه كم صبر كن.بالاخره ميرن و اين روزا تموم ميشه هميشه كه نميان بنده خداها.بزار با خاطره خوب برن هرچند حق با شماست  

به سهم خودم دنيا رو جاي زيباتري براي زندگي ميكنم.الهي كه به همه ي آرزوهاتون برسيد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر بد از پله ها میرن انگار تا بحال تو اپارتمان نبودن.میخوام یه نوشته بزنم در ورودی ساختمون بلکه ر ...

دقیقا مثله صاحب خونه ما ..وقتی هم که مهمون بیاد وای تا صبح بلند بلند با گویش خودشون حرف میزنند وسر وصدا..مهمون هم نداشته باشن بازم همینطور ..مخصوصا زنه خیلی بی فرهنگه 😷حالیش نیست چند بار گفتم ولی تاثیر نداشته 

دقیقا مثله صاحب خونه ما ..وقتی هم که مهمون بیاد وای تا صبح بلند بلند با گویش خودشون حرف میزنند وسر و ...

وای امروز که بیشتر از 20 بار رفتن و اومدن😢 مدام تو راهروان نمیدونم والا چیکار میکنن اینا.روزی چندین بار میرن خرید!!😐😐

من وقتی سر و صدا کنن در خونه رو از عمد محکم میبندم ..خودشونم متوجه میشن که صداشون رفته بالا یکم تاثی ...

چندبار اینکارو کردم تاثیری نداشته از طرفی نمیخوام همسایه پایینی هم اذیت بشه بنده خدا چون اونا خیلی سروصدا ندارن

امشب نوشته رو میزنم.رعایت نکنن شفاها بهشون میگم خیلی صبر کردم دیگه....

اینا که بی فرهنگ هستند مستقیم بگی فقط کلی بازی در میارند

همون نوشته رو بزار  که عصاب خودت بهم نریزه الکی باهاشون دهن به دهن نشو