2777
2789

تورو خدا اونایی ک عقدین اگه الان مشکل دارین تو عقد مشکلتونو حل کنید و بعد اونم یه مدت طولانی عقد بمونین ببینید درست شده یا نه 

من الان دوسالو نیمه عروسی کردم شوهرم از تو عقد بدتر شده  

همش به خاطر دلسوزی مامانمم و بابام الهی دورشون بگردم نمیدونن با دلسوزیشون چ به سر زندگیم اوردن 😢😢

خدایا خستمه خیلیییییی ای کاش میمردم 

فقط به خاطر بابامامانم و داداشمه ک خودمو نمیکشم میدونم بعد من دیگه زندگی نمیکنن😢😢😭

اونایی ک عقدین یا نامزدین به امید بعد عروسی ک شوهراتون اخلاقشون خوب بشه تورو خدا عروسی نکنین برید مشاور اگه دیدید خوب شد بعد عروسی کنید

اشتباه منو نکنید تو رو خدا 😢😢

من تو عقد تمام اخلاقای بد شوهرمو میدونستم خاک بر سر احمق من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا اگه جدا بشي پدر و مادرت قبول نميكنن ؟

چرا ولی خیلی دل نازنکن تا قهر میکنم همش گریه میکنه میگه بخاطر منه ک تو زندگیت اینجوره 

یا میره خونه ی پدرشوهرم وقتی میبینه پدرشوهر و مادرشوهر پیرم گریه میگنن میگه بخاطر اینا برو سر زندگیت شاید خوب بشه زندگیتون

دوست منم دقیقا مثل شما شد الان سه سال بعد از عروسی داره جدا میشه شوهرش هر بلایی سرش اورد بدبختش کرد ...

تا میگم میخوام جدا بشم میگن خداروشکر کن زنباز نیس اهل دود نیس اهل خیانت نیست 

میگم بابا وقتی کنارش ارامش ندارم همش گیر دعواییم چه فرقی میکنه اخه😔😔

من تو نامزدی گریه میکردم میخام جدا شم مامانم هم راضی شده بود ولی داداش بزرگم آنقدر من و مامانم دعوا کرد که نگو الان بعد از 15 سال آنقدر حسرت میخورم میگم کاش روی حرفم وایساده بودم