2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظره من اول کاغذ صیغه نامشو بگیر ببین تا چه حده واقعااا . چه مدته از چه تاریخی بوده بعد تصمیم بگ ...

عزیز میشه توضیح بدی کاغذ صیغه چه شکلیه؟ یعنی فرم خاصی داره یا معمولیه و چی توش مینویسن؟ دوستم تو جیب شوهرش یه کاغذ دفتر معمولی پیدا کرده که اسم و فامیل شوهرش هست و النکاح و سنتی ... رو نوشته آخرشم نوشته انشاالله ناف نرینه ببرید. این صیغمه نامست؟

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
میدونم مثالی گفتم حالا صیغه نکنه دوست بشه... نفس کار منظورمه😐

ولی خیلی بده ها.مرد ی حسی داره که میتونه وقتی با یکی دیگس به اون نفر دوم فکرم نکنه.ولی زن نمیتونه.سیستمش اینه

مرد میتونه ده تا زن باردار کنه ولی زن نمیتونه حتی از دونفر باردار شه

ببخشید دوستان حرفام ناخوشاینده ولی من به این ذهنیت رسیدم  ریلکسم   

اگرادم خیرخواهه واقعیه اول درحق زنش خیرخواهی میکردواینکارونمیکردکه توروبخوادبه این روزبندازه اونم وقتی فقط یه سال اززندگیتون گذشته .اگرمبخوای بمونی حق طلاق ویایه امتیازازش بگیربه این آسونی نبخش،تابفهمه نمیتونه هرکاری بکنه وبعدم بخوادسروتهشو بایه ببخشیدهم بیاره.بعدم خواهش میکنم تاچندسال اینده حداقل 5سال بچه دارنشو،برای خودت پس اندازکن اگه میتونی سرکاربرو،یه حرفه یادبگیرتااگه خداینکرده تکرارکردبتونی ازپس زندگیت بربیای.الانم باهاش خیلی سنگین برخوردکن،هیچوقت جلوش نگوامکان طلاق گرفتن نداری بگو طلاق میگیرم مهریمم تاریال آخرمیگیرم تاجایی برای ترسیدن لاقل داشته باشه.اگرمیخوای زندگی کنی دیگه این موضوع روبه روش نیاربه کسی تواقوامم نگو تاقبحش براش نریزه.من خودم تجربه تلخ خیانت دارم ودرحال طلاقم .اعتماددوباره به این مردها سخته چون هرلحظه ممکنه بازخیانت کنن.،ان شالله که خداسربه راهش کنه وبهت ارامش بده

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤