2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی وقته خواننده خاموشم ولی بااین حال فهمیدم نبایداینجابرای مهمترین مسائل زندگی مشاوره گرفت.مشاورو روانشانسو گذاشتن واس این موقع ها

عزیزم وقتی میبینی شوهرت پشیمونه و خودتم هنوز دوسش داری یا بروپیش مشاور یاام ببخشش البته اگرمیبینی میتونی بااین قضیه کناربیای

عزیزم شرایط طلاق ک نداری 

الانم ماشاالا زنا هرزه زیاد شدن تو خیابونا 

بخوای هم بری یا بلایی سر خودت بیاری ب هیچ جای مرد غم نیست تو نه صد تا از تو بهتر 

نکن این کارو باخودت 

همون اندازه ک فرصت خواسته فرصت بده بهش درسته درد کمی نیست تا عمر هم داری فراموش نمیشه ولیی چاره چیه صبوری کن 

اما سرسنگین باش نذار فکر کنه فراموش شده موضوع 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
ی چندتا شو تعریف بکن شاید آتش استاتر خاموش شد

از کدووم بگم پسرعمم که دختر بیست ساله داره با ی زن ....نمیخوام عادی شه گناه کردن و من تو این گناه شریک شم.واسه همین خلاصه میگم

پسرداییم که زنش کلی خوشگل بود با یه دختر دو ماهه اومد دنبالمو گفت موهای مشکیت چقد بهت میااد،موهای زنش بور بود...مجرد بودم اونوقتا

پسرعموم که هر بار زن گرفته باز دنبال ی زن ص هست که هروقت خستش شد پیشش باشه

شوهر دوستم که گفت اولین بار که باهات سلام کردم توروخواستم ی هفته از عقدشون گذشته بود...من بهانه بودم.کلا دخترباز بود

متقابلا زنهای اینجوری هم هستن ولی تو فامیلمون  آشناها نداریم ولی همسایه داریم که مرد واقعا خوب بود زنش هرزه بود

عزیزم خدا خودش کمکت کنه سعی کن شوهر تو ببخشی والا تواین زمونه ای که ما زندگی میکنیم آدم ننیدونه باید چیکار کنه مردا مقصرن یا زن ها بچسب به زندگیت از کجا معلوم طلاق گرفتی بدتر از این نیاد سراغت خدا لعنت کنه این زنهای بی شرف رو 

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

به نظره من اول کاغذ صیغه نامشو بگیر ببین تا چه حده واقعااا . چه مدته از چه تاریخی بوده

بعد تصمیم بگیر چیکار کنی. چرا نتونی طلاق بگیری خوو مهریتو بگیر تا نگرفتی از خونش نرو بیرون به هیچ وجه بعدم اگه بخوای باهاش زندگی کنی برو بگو حق طلاق به تو بده . که دوباره تکرار کرد راحت تر باشی . 

واقعااا چراا زنا به هم جنس خودشون رحم نمیکنن . میان تو یه زندگی این همه مرد بی زن 

حتما خوشگلي ديگه آره؟ شايدم لباس چذب مي پوشيدي يا باز آره

خوشگل كه ميگن هستم ،لباسم هميشه پوشيده اس اتفاقاً از وقتي ازدواج كردم لباسم  بلنده و يقه كاملاً كيپ 

استارتر شوهرمن دیشب به خونوادم توهین کرد امروز تا دم دادگاه رفتم ک درخواست طلاق بدم ولی منم مثه تو شرایط طلاقو ندارم ازهمه مهمتر به بچه هم دارم برگشتم ولی دیگه تا آخر عمر دلم باهاش صاف نمیشه و هرروز نفرتم ازش بیشتر میشه مطمئنم