اگه بهتون خیانت بشه و شرایط رفتن و طلاق را نداشته باشین چه کار میکنید ؟ اگه طرف مقابل قول و قسم بخوره که دیگه این کارا نمیکنه چی باور میکنید ؟ اگه بدونید نیتش از صیغه کردن فقط خیر خواهی بوده چی ؟ من دارم دق میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
عزیزم من خودم از همسرم جدا شدم اونم به خاطر خیانت نمیخوام ته دلت رو خالی کنم اما این یه حقیقت مرد وقتی میره سراغ کس دیگه این دیگه آخر زندگی و به نظر من نباید بهش فرصت داد چون همین که رفته پیش کس دیگه یعنی تو براش کم بودی حتی اگر تو واقعا کم نباشی
هه قسم😏😏😏 خودمو میکشم چون اونو بخوام بکشم ارزشش رو نداره اعدام شم
میخواستم همین کارا کنم نزاشت . گریه کرد قسم خورد گفت دیگه این کارا نمیکنه و فقط میخواسته کمکش کنه ولی اون بهش گفته صیغه ام نکنی به زنت میگم . شوهرمم ترسیده