2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست شوهرم سالهاست که داره به زنش خیانت میکنه و زنش هنوز متوجه نشده،یبار شوهرم داشت نصیحتش میکرد که دوتا بچه داری چرا اینکارا رو میکنی ،با دختراست همش ،درجواب گفت همونطور که لاستیک ماشین یدکی داره ،زن هم باید یدک داشته باشه 

بیشعورررر..

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

قلبم تیر کشید

امان از این ادما.ب شدت درکتون میکنم استارتر جان.

شما عقدین یا عروسی کردین؟اگر عروسی کردین وایسا و زندگبتو پس بگیر.

دیگه الان ک شما میدونین و هیچ چیزی شوهرتونو تهدید نمیکنه برن صیغه رو پس بخونن.به هیچ وجه خودتو از محکم بودن ننداز.از تکو تا ننداز.حسابی وایسا البته همه اینا در صورتیه که طرفت و خانواده طرفت ارزششو داشته باشه

الله تویی وز دلم آگاه تویی  ...❤

شوهرم من یه بار خیانت کرد البته به رابطه نکشید الان 4 ساله میگذره نمیدونم کاری کرده یا نه من که دیگه ندیدم.ولی این حرفش کاملا بیخود بوده سر خیرخواهی میتونست کمکش کنه ولی صیغش نکنه

خانمای گل پستامو لایک نکنید  

[QUOTE=74232906]همشم لازم ب این نیست.همونو بخونن کافیه ها[/QUO پس صیغه نمامست. تقریبا مطمئن بودم اما دلم نمیاد بش بگم که هست الکی بهش گفتم باید فرم مخصوص داشته باشه. جالبه که سنشونم بالاست

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
بچه ها کاربر سحرجون به نظرتون مرد نیست؟ من که حسم میگه مرده کاربر عروس مراقب باش 

منم شک کردم

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا