2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 29 پست

منم الاناست که دعوام بشه از 7صبح رفته با مامانش اینا برن مخضر انحصار ورثه انقدر خانواده اش دارن لفت میدن که خرصی شدم 

باید تشریف بیاره بریم به کار خودمون برسیم 

وااای شبیه شوهر منه....منم اصلا حق ندارم غر بزنم لج کنم و...همیشه باید خونسرد باشم و اونو اروم کنم😢 ...

منم افسردگی گرفتم 

خودشم میدونه هاا

ولی میگه چرا زیاد میخوابی

دیروز میگفت پاشو لباس بپوش بریم خونه بابات باید تکلیف من روشن شه چرا باید صب تا شب بخوابی درحالی که من اصلا پلک رو هم نمیزارم 

دیگه خستم

هر حرفی میزنم ازش یه منظور دیگه برداشت میکنه هرچقدم میگم به خدا منظورم اون نیست قبول نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیدونه دارید درس میخونید؟ حتما یه چیزی تو ذهنش هست که داره میگه با ارامش باهاش صحبت کن

میدونه درس میخونم

ولی دیروز نمیدونم چش بود

پرسیدم هم گفت چون گشنم بود تو نباید باهام کل کل میکردی😐

منم افسردگی گرفتم  خودشم میدونه هاا ولی میگه چرا زیاد میخوابی دیروز میگفت پاشو لباس بپوش بری ...

😔😔😔😔😔حرفاش مثل شوهر منه ... مستقیم که نمیتونم بگم غیر مستقیم میگم افسرده ام میگه از بس میخوابی حالا تا ۴صبح بخاطرش بیدارما... اصلا نمیزاره بخوابم😳😳

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
😔😔😔😔😔حرفاش مثل شوهر منه ... مستقیم که نمیتونم بگم غیر مستقیم میگم افسرده ام میگه از بس میخوابی ...

اره اوایل به منم میگفت از بس میخوابی مریض شدی 

خستمممممم

بهم هیچی نمیگه فقط میگه بهم بگو از صب داشتی چیکار میکردی که ناهار آماده نیست

آفرین...منم یه مشکل اینجوری داشتم...شوهرم وقتی ازم ناراحت میشد نمیگفت...خودش از رفتارم برداشت میکرد...ک با صحبت کردن حل شد.بش گفتم وقتی ازم ناراحت میشی خودت برداشت نکن.بم بگو شاید اونجور ک تو میگی من از رفتارم منظوری نداشته باشم...حرف زدن وصحبت کردن خیلی خوبه...

میگه هرچی هم گفتم باهام کل کل نکن جوابمو نده لج هم نکن  هرچی گفتم بگو چشم😐

دقیقا مثل شوهر من میگه من هرچی گفتم تو فقط بگو راست میگی منم عمرررررررا بتونم

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
😞امروز ناهار درست نمیکنم ببینم اگه من ناهار درست نکنم چی میخوره خدارو شکر هیچی هم بلد نیست حتی نیم ...

منم با این نانجیب دعوا کردم بهم گفته غذا درست نکن منم گفتم درست نمیکنم نه تو بخوری نه من دیگه هم به من نگو غذا بپزم یا نه هر موقع پختم دوست داشتی بخور نداشتی نخور