zahraomidi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 122 عنوان با شوهرم دعوامون شد 491 بازدید | 29 پست نمیدونم چرا سر چیزای بیخودی سرم داد میکشه با اینکه قول داه مثلا دیروز من درس داشتم نشیتم درس خوندم ناهار پنج دیقه دیرتر آماده شد اومده میگه از صبح داشتی چیکار میکردیدیگه خسته شدم 1397/08/21 | 10:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoooo23 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2389 منم الان با شوهرم قهرم😔 کلافه شدم منتظرم از سر کار بیاد باهاش بحرفم اینقدر اذیت نکنه ...البته اگه گوش بده کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3249 مردی که بخاطر 5 دقیقه داد و بیداد میکنه حتما یه ناراحتی تو دلش داره که به شما نگفته بشین باهاش حرف بزن بهت بگه تو هم رفعش کن درست میشه هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
zahraomidi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 122 مردی که بخاطر 5 دقیقه داد و بیداد میکنه حتما یه ناراحتی تو دلش داره که به شما نگفته بشین باهاش حرف ب ... بهم هیچی نمیگه فقط میگه بهم بگو از صب داشتی چیکار میکردی که ناهار آماده نیست
96بهشته عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 6290 خودتونو بزنین به بی خیالی باور کنین اینقدر که ما خانما در مورد رفتارهای شوهر و خانوادش فکر میکنیم و خودمونو عذاب میدیم اونا یه درصدم براشون مهم نیس این نیز بگذرد
zahraomidi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 122 میگه هرچی هم گفتم باهام کل کل نکن جوابمو نده لج هم نکن هرچی گفتم بگو چشم😐
zahraomidi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 122 خودتونو بزنین به بی خیالی باور کنین اینقدر که ما خانما در مورد رفتارهای شوهر و خانوادش فکر میکنیم و ... آخه نمیشهبه خاطر ۵دیقه از دیروز حال و حوصله هیچی ندارم
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3249 بهم هیچی نمیگه فقط میگه بهم بگو از صب داشتی چیکار میکردی که ناهار آماده نیست مگه نمیدونه دارید درس میخونید؟حتما یه چیزی تو ذهنش هست که داره میگه با ارامش باهاش صحبت کن هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
banoooo23 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2389 میگه هرچی هم گفتم باهام کل کل نکن جوابمو نده لج هم نکن هرچی گفتم بگو چشم😐 وااای شبیه شوهر منه....منم اصلا حق ندارم غر بزنم لج کنم و...همیشه باید خونسرد باشم و اونو اروم کنم😢 افسردگی گرفتم بخاطر کاراش😔 ولی خیلی دوستش دارم کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
zahraomidi مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 122 منم الان با شوهرم قهرم😔 کلافه شدم منتظرم از سر کار بیاد باهاش بحرفم اینقدر اذیت نکنه ...البته اگه گ ... 😢😢😢😢