2777
2789
عنوان

رفتیم حلقه بخریم نامزدم بهم اجازه نداد که

| مشاهده متن کامل بحث + 45264 بازدید | 782 پست
چقدر مرد خوبی داری اسی .شوهر من موقع حلقه خرید دست گذاشت رو گرونترینش ... اصلا براش مهم نبود پول دار ...

وقتی اون شما رو درک نکرده باید سخت می‌گرفتی بهش.شمام دست می‌ذاشتی رو سنگین ترین سرویس

دقیقا نامزد منم عین همین کارارو کرد شاید از دید من و تو یکم چیز باشه و معذب بشیم ولی واسه خودشون حس غرور خوبی داره که خوبه واسه مردا البته در صورتی که مرد جنبه و ظرفیت داشته باشه نه اینکه بخواد بعدا کنایه بزنه بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم چند تیکه وسیله گرفت گفت به خانوادش که من خریدم چون فرش بااون بود ما خریدیم شوهرمم چندتا وسیله گرفت خیلی ام خوشحال شدم

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

من بودم دلخور نمیدم. از این همه آدم کم پیش میاد کسی شعور و درک بالایی داشته باشه. نه اینکه مثل داماد ما بیاد بگه برین فلان برند و فلان جور بخرین.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ممنون عزیزم.میگه حالم خوب میشه برات هزینه میکنم.ولی مامانم دلخور شده منو مقصر میدونه

نه عزیزم مامانت اشتباه میکنه .رفتار شوهرت خیلی درست و مردانه هست ..شمام تشکر کن و دیگه چیزی نگو.اگه خواستی بعدا براش هدیه بخر ولی نگو برای جبران فلان چیزه .حالا یه مردم پیدا میشه وظایفشو خوب انجام میده و هوای خانمشو داره .تو رو خدا خرایش نکن.😁😁

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

منم همسرم نذاشت جهاز بخرم گفت خانواده من یه هزاری کمک نکردن برا چه خانواده تو جهاز بخرن خودش خرید

دمش گرم🥰

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

چشم گلم دیگه چیزی نمیگمخرابش نکن رو عالی گفتی😅

ها واللا 😄😄

ما ازین مردا دورو برمون پیدا نمیشه ، ذوق میکنیم می فهمیم همچین مدلایی وجود دارن ..‌عشقتون روز به روز بیشتر و پایدارتر باشه الهی🤩

نگو که براش خریدین؟

خریدیم. یعنی تا جایی رسید که پدرم میگفت خواهرم طلاق بگیره.

ولی به خاطر خواهرم چه کارایی که نکردیم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.