2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوامون شد

491 بازدید | 29 پست

نمیدونم چرا سر چیزای بیخودی سرم داد میکشه با اینکه قول داه 

مثلا دیروز من درس داشتم نشیتم درس خوندم ناهار پنج دیقه دیرتر آماده شد اومده میگه از صبح داشتی چیکار میکردی

دیگه خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان با شوهرم قهرم😔 کلافه شدم منتظرم از سر کار بیاد باهاش بحرفم اینقدر اذیت نکنه ...البته اگه گوش بده

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

مردی که بخاطر 5 دقیقه داد و بیداد میکنه حتما یه ناراحتی تو دلش داره که به شما نگفته بشین باهاش حرف بزن بهت بگه تو هم رفعش کن درست میشه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
مردی که بخاطر 5 دقیقه داد و بیداد میکنه حتما یه ناراحتی تو دلش داره که به شما نگفته بشین باهاش حرف ب ...

بهم هیچی نمیگه فقط میگه بهم بگو از صب داشتی چیکار میکردی که ناهار آماده نیست

خودتونو بزنین به بی خیالی باور کنین اینقدر که ما خانما در مورد رفتارهای شوهر و خانوادش فکر میکنیم و ...

آخه نمیشه

به خاطر ۵دیقه از دیروز حال و حوصله هیچی ندارم

بهم هیچی نمیگه فقط میگه بهم بگو از صب داشتی چیکار میکردی که ناهار آماده نیست

مگه نمیدونه دارید درس میخونید؟

حتما یه چیزی تو ذهنش هست که داره میگه با ارامش باهاش صحبت کن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
میگه هرچی هم گفتم باهام کل کل نکن جوابمو نده لج هم نکن  هرچی گفتم بگو چشم😐

وااای شبیه شوهر منه....منم اصلا حق ندارم غر بزنم لج کنم و...همیشه باید خونسرد باشم و اونو اروم کنم😢 افسردگی گرفتم بخاطر کاراش😔 ولی خیلی دوستش دارم

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵