2777
2789
عنوان

از شوهرم بچه دزدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 68 پست

بنظر من اگه شوهرت صد در صد نمیخواست هرگز اینقدر راحت  نبود خودشم میدونه داره چیکار میکنه 

زندگی با دیگران صاف و است با ما ابر دارد میشود روزی با ما صاف اما صبر دارد 
چرا مبخوای با زور و اینجوری باردار بشی؟خب زندگی اونم هست کارت خیلی بده حالا هیجانم داری؟همین خانما ب ...

تو چی از زندگی من میدونی که قضاوتم میکنی توکه نمیدونی دلیل مخالفتشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اگه شوهرت صد در صد نمیخواست هرگز اینقدر راحت  نبود خودشم میدونه داره چیکار میکنه

خیلی دوست داره عاشق بچه هاس هر روز اسم انتخاب میکنه ولی خونوادش از بچه ترسوندنش همش تو گوشش میخونن که تا ۴سال دیگه نیارید

كيت تخمك گذاري چيه من خيلي خجالتيم روم نميشه برم بخرم بايد بگم چى بده؟قيمتش چقده؟

۱۰هزار تومن تاربخ تخمک گذاری رو مشخص میکنه بگو کیت بده اگه گفت چی بگو کیت تخمک گذاری

دقیقا چه کردی ؟ 

شوهرم ک فک میکرد نمیتونه بچه دار بشه چون دارو میخورد مشکل عضله تناسلی داشت.زگیل تناسلی هم داشت.با دارو ببخشید سفت میشد.منم تنبلی تخمدان داشتم دارو مبخوردم..اون بچه نمیخواس ولی من میخواستم.فک میکرد هرکاری کنه بچه نمیشه.درکمال ناباوری باردارشدم.الان ک بچم 7ماهشه دیر ب دیر رابطه هس ولی جلوگیزی نداره. میگم وای میترسم حامله شم من الان نمیخام...عین خیالش نیس.میگه نمیشه😐

من ک اسپرم دزدی کردم.شوهرم فک میکرد نمیشه ولی شد.تا قطره اخرش نگه داشتم.میگفت نمیشه که..میگفتم نه نم ...

خدایی چطور اسپرم دزدیدی مگه میشه من قرص نمیخورم الکی میگم میخورم

خیلی کارت بده خیلی 

میدونی تو کار انجام شده و زورکی قرار بگیره چی میشه ؟ 

یکی از مراجعین من همین کار رو کرد 

آقا زیر بار مسئولیت نمیرفت.حتی واسه زایمان نرفت بیمارستان.گفت به من چه

بعد لجبازی رو بدتر کرد 

سرکار نمیرفت و دویست تومن خرجی میداد 

خانومه کارش رسیده بود به غلط کردن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی ناراحتم که یاد اون پرونده افتادم 

سرم درد گرفت 😔😔 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan