2777
2789
عنوان

از شوهرم بچه دزدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 68 پست
الان ۳روز کمر درد دارم و بی حالم تا ظهر خواب الودم امروز گریم گرفت از کمر درد ترشح خیلی زیادم دارم ا ...

این علایم توجه نکن.علایم گول زنندس.همه این تجربه رو دارین.فقط زمان پری یا بعدش بی بی بزن .ب علایم توجه نکن.

حدود 10دقه ی ربع بلند نمیشدم.یا پاهام رو بالا نگه میزاشتم چون شنیده بودم راحتتر ب رحم میرسه..ی روز د ...

دقیقا این حرکت خیلی تاثیرداره من بعددوماه اقدام این ماه این حرکتوکردم همش بعدرابطه ونتیجه گرفتم

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا این حرکت خیلی تاثیرداره من بعددوماه اقدام این ماه این حرکتوکردم همش بعدرابطه ونتیجه گرفتم

اره.خیلی.من دوتا بارداری داشتم.بارداری اولم همین حرکتا انجام دادم البته کلومیفن میخوردم بخاطر تنبلی باردارشدم.بارداری دوم هم لتروزول بود همین حرکت باردارشدم.

اره.خیلی.من دوتا بارداری داشتم.بارداری اولم همین حرکتا انجام دادم البته کلومیفن میخوردم بخاطر تنبلی ...

منم تنبلی تخمدان شدیدداشتم متفورمین ودوفاستون میخوردم

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟
عزیزم تا بی بی چک نزدی نمیشه مطمعن شی.ادمای ک وابسته ب خونواده هستن یا از بچه میترسن بهترین کار بچه ...

این نسخه ی شما واسه همه جواب نمیده عزیزم 

پای یه بچه ، یه انسان وسطه 

زندگی بچه بازی نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

این نسخه ی شما واسه همه جواب نمیده عزیزم  پای یه بچه ، یه انسان وسطه  زندگی بچه بازی نیس ...

من شوهرم از شوهر ایشون بدتر بود.اصلا بچه نمیخاس میگفت متنفرم.من بچه نداشتم شاید تا حالا ازش طلاق میگرفتم.البته من دلیلای دیگه هم واسه داشتن بچه داشتم.ولی بهرحال درکل شوهر راضی باشه زن خودش راحتتره.مرد بهتر همراهی میکنه توی بارداری..ایشونم شرایط خودشون بهتر میدونن.