2777
2789
عنوان

از شوهرم بچه دزدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 68 پست
خیلی کارت بده خیلی  میدونی تو کار انجام شده و زورکی قرار بگیره چی میشه ؟  یکی از مراجعین ...

نه ما همچین مشکلاتی نداریم و دلیل مخالفتش و میدونم اگه مشکل خاصی بود تن ب این کار نمیدادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلی نگه داشتنش مهمه.نمیتونم خیلی مطلب باز کنم...ولی پاهاتو بالا نگه دارم تا حدود 10دقه ک اسپرم ...

اره اینو شنیدم خیلی ضایس پامو بالا بگیرم شوهرم میفهمه ولی پامو جفت میکنم یطور میخوابم که حفظ بچه یه ۵ تا ۱۰دقیقه

ببین خیلی نگه داشتنش مهمه.نمیتونم خیلی مطلب باز کنم...ولی پاهاتو بالا نگه دارم تا حدود 10دقه ک اسپرم ...

الان ۳روز کمر درد دارم و بی حالم تا ظهر خواب الودم امروز گریم گرفت از کمر درد ترشح خیلی زیادم دارم ای کاش باردار باشم میشه بنظرت علایم درستن؟

نه ما همچین مشکلاتی نداریم و دلیل مخالفتش و میدونم اگه مشکل خاصی بود تن ب این کار نمیدادم

تاپیکای قبلیت رو خوندم 

وقتی همسرت انقدر وابستگی داره به خانوادش و حتی یه خواسته ی منطقی رو از دهن شما میگه صلاح نیست بچه دار شی فعلا 

به اعصاب خودت رحم کن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی دوست داره عاشق بچه هاس هر روز اسم انتخاب میکنه ولی خونوادش از بچه ترسوندنش همش تو گوشش میخونن ک ...

اگ واقعا هردو عاشق بچه اید ولی میترسه ب نظرم اول خوب باش حرف بزن قانعش کن بچه ترس نداره هروقت بیاد بازم سختی خودشو داره .چندساله ازدواج کردید؟

۸ماهه ولی بعد ۶سال دوستی

خب اگه خیلی دوس داری و میدونب پشیمون نمیشی باردارشو ولی ب فکراینم باش ک دیگه خیلی تفریحات رو باید کنار بزاری خیلی جاها نمیتونی راحت بری دیگه ادم باید اول خوب فکرکنه که بعد پشیمون نشه اخه من بعددوسال هنوزم حس میکنم پشیمون میشم ولی دیگه دلو زدم به دریا اولین ماهه اقدام کردم 

تو چی از زندگی من میدونی که قضاوتم میکنی توکه نمیدونی دلیل مخالفتشو

چه ربطی داره.من بخاطر خودت میگم .فردا اگه نخوادس چی اگه مجبور به سقط کنه چی اگه مهرش هیچ وقت به دلش نیفته چی.دایی من 8سال هم گذسته ولی بعد اینکه فهمید زن داییم گولش زده نه با بچه خوبه نا با زنش به اصرار ما طلاقش نداد.در هر صورت اون شوهرته پدر بچت اگه اختلاف دارین که اصلا اینکارو نکن این نسخه که بچه بیاد زندگی شیرین میسه مال چندین سال قبل بوده.خود دانی عزیزم 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
سروده چقد صبر میکردی که اسپرم بیرون نریزه؟

حدود 10دقه ی ربع بلند نمیشدم.یا پاهام رو بالا نگه میزاشتم چون شنیده بودم راحتتر ب رحم میرسه..ی روز درمیون خوبه برای نزدیکی ک اسپرما قویتر باشن.

الان ۳روز کمر درد دارم و بی حالم تا ظهر خواب الودم امروز گریم گرفت از کمر درد ترشح خیلی زیادم دارم ا ...

عزیزم تا بی بی چک نزدی نمیشه مطمعن شی.ادمای ک وابسته ب خونواده هستن یا از بچه میترسن بهترین کار بچه دارشدنه.چون باید تو شرایط قرار بگیرن.من شوهرم بدتر از اون نبود میگفت از بچه متنفرم.خونوادش فقط سکوت.من اینقد بینمون اختلاف بود ک یا جدا میشدم یا با بچه شرایط ثابت نگه میداشتم.اصلا وقتی فهمید حاملم تا ماهای اول قبول نمیکرد خیلی تحمل کردم زجرکشیدم گربه استرس شدید ک واقعا میگفتن با این استرس ک دارم بچه سقط میشه.4 یا 5ماه بودم زیر فشار ک بودم حاصز بودم سقط کنم ب شوهرم گفتم من ببر بیمارستان یا ببر سقط تا خیالت راحت شه دیگه نمیتونم ک قبول نکرد گفت بچه بزرگ شده...اواخر بارداری عاشق بچه شد .حتی موقع دنیا اومدن اخرین نفر بود ک اومد میترسید بیاد.وقتی بچه رو دید زد زیر گریه..اولین بار بود گریش دیدم.الان دیوونه دخترمه  ب بچه حساسه ک از عشقش و حساسیتش خودمو خسته کرده.دخترم 7ماهشه😍

اره اینو شنیدم خیلی ضایس پامو بالا بگیرم شوهرم میفهمه ولی پامو جفت میکنم یطور میخوابم که حفظ بچه یه ...

کاری نداره.مردا متوجه این موصوع نمیشن.بگو کمرم درده.پاهات رو دیوار بزار ن ابنکه تو هوا نگه دار.پاهات تا بدنت بلندتر نگه دار.همین ک زود بلندم نشی ی مدت دراز بکش.