2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتون که مادرتون فوت شدن چند روزی درگیر داستانت بوذم😌😌😌😌

اره خداروشکر...مرسی ک خوندی.....واقعا انقدر پستایی ک برام گذاشتن خوب بود.ک همش توذهنم میپیچه....وخیلی توزندگیم تاثیر مثبت گذاشت ینی واقعا خودمو تغییردادم بهتر و بهتر شدم...😁

اينجا كلا يجوري تاپيك بي پولي ميزنن همه ميان ميكم ما بي پوليم خيانت ميزنن همه ميان از خيانت ميگن تاپيك بيماري ميزنن همه مريض ميشن تاپيك خوشبختيه همه ثروتمند ميشن كلا همه باهم اينجا مسابقه اول شدن دارن و همه تو همه تاپيكا هستن اصلا ما نفهميديم چي به چيه شايدم سركاريم همه خانواده هاشون طلاق گرفتن همه دوران بد و تجاوز داشتن همه شوهراشون خيانت كارن همه خانواده شوهرا بدن😑😏

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟
اينجا كلا يجوري تاپيك بي پولي ميزنن همه ميان ميكم ما بي پوليم خيانت ميزنن همه ميان از خيانت ميگن تاپ ...

واقعا راست میگی....بماند ک چقدر هم‌تاپیکای سرکاری و بیخود میزنن...

و جقدر هم اخاذی میکنن...حالا درسته میگن دوست نداری نیا ونظرنده و نخون....ولی خیلی جو بدیه....ی سریاش وقعا خوبه ک اونم خیلی کمه...ینی شاید هرچندوقت ی بار همجین تامیکایی رو میشه دید

واقعا راست میگی....بماند ک چقدر هم‌تاپیکای سرکاری و بیخود میزنن... و جقدر هم اخاذی میکنن...حالا درس ...

مثلا تاپيك بي پولي بود يسريا اومدن اه ناله اينا بعد تاپيك پولداري زدن همونا ماشيناشون شاسي بلند شد و وضعا خوب😑

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟
مثلا تاپيك بي پولي بود يسريا اومدن اه ناله اينا بعد تاپيك پولداري زدن همونا ماشيناشون شاسي بلند شد و ...

😂😂😂😂🤣😥وای خدااا خندم گرفت...

واقعا؟من اصلا ب اسم کاربری ها نگاه نمیکنم...یرای همین اصلا متوجه این مورد نشده بودم