من چندوقتی عضو شدم...شوهرم بااینکه ن این سایت دیده ن خونده و ن اینکه من نکته های منفیشو بهش گفتم ازهمون اول مخالف این سایت بود ولی یواشکی ازاون نیومدم توسایت...
ولی واقعا بعد ی مدت ب این پی بردم چ سایت بدیه....البته بماند ک نکته های خوب و مثبت داره...آدمای خوبی هم توش هست....توتاپیکی ک خودم زدم خیلی دوستای خوبی پیدا کردم....ولی متاسفانه توتاپیکای دیگه دیدم....ک میان از مسائل خصوصی زندگیشون میگن و خیلی ها آتیش مشاجره هارو زیاد میکنن ....چقدر موج منفی توشه...اینو منخیلی شنیدم ک وقتی کتاب خون باشی مثلا ی نوع کتاب بخونی ک همش توش قتله ازبس توذهنت مرور میشه اونو جذب میکنی و برات اتفاق میفته...یاهرجیزی اینجوری....اینجا همش مادرشوهرا و خواهرشوهرا وشوهرا مقایشه میشن....اون اولا ک حتی خودم میگفتم اوه اینا ک اینجان اکثرا بی غمن یا چ وضع زندگیاشون عالیه...ینی خیلی حس بدی بهم داشت دست میداد....تااینکه دیدم ن مثل منم هست....البته ن اینکه خوشحال بشما ولی ازاون حس بد دور شدم....
خیلیا اولین کلمه ای ک میتونن برای کسی راه حل بدن طلاقه...شوهرت میزنتت؟خاک توسرش طلاق بگیر....فقط طلاق....گاهی طلاق گرفت خیلی بدتره تااینکه بمونی و شوهرتو بسازی و زندگیتو بسازی....خیلی جیزای منفی توسایت زیاده...
البته چن نفری هستن ک مطالب فان نیزارن...خدا خیرشون بده...
خیلیا هم هستن راهنمایی درست میکنن...
ولی خیلیا اینجا دل میشکونن...توهین میکنن...مسخره میکنن...پز میدن...
منکه ترجیح میدم وقتم رو ب جای این مطالبیییییی ک هیچ ب دردم نمیخوره و ذهنمو مسموم میکنه کتاب بخونم وورزش کنمووقتمو برای جیزای دیگه بزارم تاسرک کشیدن توزندگیا....
وخیلی نکات دیکه....
امیدوارم گره از مشکلات همه باز بشه....
کسی انقدر ساده نباشه ک مشکل زندگیشو اینجا بگه وراهکار بخواد....
کسی خوشیشو اینجا نگه(ی روز ی تاپیک دیدم گفت من باشوهرم انقدر خوش بودم تاابنکه خوشیمو اینجا گفتمو شوهرم خیلی تغییر کرد،ی همچین چیزی بود)
همینکه بگن خوش بحالت و دلشون بسوزه خیلی بده...
زندگی شخصیتونوبرای خودتون نگه دارید....
خداحافظتون گلا🌷🌷🌷🌸🏵🌸🌹🌸