2777
2789
ازاینجا میری؟؟

اره عزیزم اصلا محیط سایت خسته کنندس...خیلی انرژیش منفیه...همش دعوا دعوا...😥

انشاالله مشکلات همه حل بشه...یکی هم ک تاپیکش دعوا نباشه توش دعوا درست میکنن....

قبلا میخواستم برم توی تامیکام بود...ولی دوستای خوبی پیدا کردم....ولی پشیمون شدم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندوقتی عضو شدم...شوهرم بااینکه ن این سایت دیده ن خونده و ن اینکه من نکته های منفیشو بهش گفتم ازه ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
حرفات کااااملاااادرسته منم اوایل زیادمیومدم ولی الأن نه زیادنمیام

مرسی عزیزم...

خوب کاری میکنی😚من امشب اخریییییین شبمه....ینی این تامیک اخرمه....و ب هیچ تامیکی هم سر نمیزنم

اره عزیزم اصلا محیط سایت خسته کنندس...خیلی انرژیش منفیه...همش دعوا دعوا...😥 انشاالله مشکلات همه حل ...

هرجورصلاح میدونی عزیزم خدا پشت وپناهت خوشبخت باشی😘😘😘

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

واقعا منم نظر تورو دارم تو کامنتا میخونم من بودم شوهرم و فلان میکردم من بودم میخابوندم تو دهنش من بود ال میکردم بل میکردم باخودم میگم واقعا میکنن یا میخام بگن ماعم بله اصلا هیچ جوره تو کتم نمیره که باشی مرد زندگیتو بزنی یا بیرونش کنی از خونه مامانم همیشه میگه باید نیم  من باشی تو زندگیت وگرنه نمیشه زندگی کرد بخدا طوریمون نمیشه بعضی وقتا کوتاه بیایم بعضی وقتا هیچی نگیم بهدا اعصاب خودمون راحت تره من همیشه بحث میکنم باشوهرم هیچی نمیگم میزارم اون میگه بعد دوروز که ارومتر شد حرف میزنم باهاش قبول میکنه حق بامنه بخدا یکم صبور باشبد هیچیتون نمیشه ممنون از تاپیکت دوست عزیز❤

ب نظرم نباید اینجا از زندگی خصوصیمون بگیم. دردودل معمولی طوری نیس.مثلا خیلیا از بچه دار نشدنشون میگن.ک بقیه بهشون امیدواری میدن بعضیا از تجربیاتشون بهشون میگن. ختم های خوبی اینجا هست ک دخترا واسه همدیگ دعا میکنن.قضیه مادرشوهرو خانواده شوهر طبیعیه ولی نباید گفت اینجوری بعضیا میگن وای چ شوشو بدی داری شوشو ما عالیه طرف افسرده میشه

واقعا منم نظر تورو دارم تو کامنتا میخونم من بودم شوهرم و فلان میکردم من بودم میخابوندم تو دهنش من بو ...

دقیقا حق باشماس....منم آبجیم باشوهرش اینجوره...ی چیز غیر قابل انکار نیس....ولی من اینجور نیستم....ینی اگه یک درصد من رفتاری ک ابجیم با شوهرش داره رو باشوهرم داشته باشم طلاق کمترین کارشه...

هرمردی رگ خوابه خودشو داره...

حرفات درسته😊

ب نظرم نباید اینجا از زندگی خصوصیمون بگیم. دردودل معمولی طوری نیس.مثلا خیلیا از بچه دار نشدنشون میگن ...

دقیقا...حق باشماس...منم توپستم نوشتم ک بعضیا تامیکای خوبی میزارن...خداخیرشون بده...