الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
واقعا منم نظر تورو دارم تو کامنتا میخونم من بودم شوهرم و فلان میکردم من بودم میخابوندم تو دهنش من بود ال میکردم بل میکردم باخودم میگم واقعا میکنن یا میخام بگن ماعم بله اصلا هیچ جوره تو کتم نمیره که باشی مرد زندگیتو بزنی یا بیرونش کنی از خونه مامانم همیشه میگه باید نیم من باشی تو زندگیت وگرنه نمیشه زندگی کرد بخدا طوریمون نمیشه بعضی وقتا کوتاه بیایم بعضی وقتا هیچی نگیم بهدا اعصاب خودمون راحت تره من همیشه بحث میکنم باشوهرم هیچی نمیگم میزارم اون میگه بعد دوروز که ارومتر شد حرف میزنم باهاش قبول میکنه حق بامنه بخدا یکم صبور باشبد هیچیتون نمیشه ممنون از تاپیکت دوست عزیز❤
واقعا منم نظر تورو دارم تو کامنتا میخونم من بودم شوهرم و فلان میکردم من بودم میخابوندم تو دهنش من بو ...
دقیقا حق باشماس....منم آبجیم باشوهرش اینجوره...ی چیز غیر قابل انکار نیس....ولی من اینجور نیستم....ینی اگه یک درصد من رفتاری ک ابجیم با شوهرش داره رو باشوهرم داشته باشم طلاق کمترین کارشه...