2777
2789

سال دوازدهم 

۳ ساله تو رابطم پارتنرم دیگه میخواد بیاد خواستگاری 

ولی ما اصلا رسم زود شوهر کردن نداریم

اصلا خودم خجالت میکشم جلو بابام

نه خودم نه مامانم نمیدونیم چجور به بابام بگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پدر جان خداوند هر بچه ایی رو به امانت دست پدر و مادرش میدهد تا روزی که آن پدر و مادر این بچه را به همسرش بدهند. گاهی خدا میخواهد زود اتفاق بیفتد گاهی دیر

و چه قدر زود دیر می شود. 

ولی جدا سن ات خیلی کمه.  چرا توی این سن میخوایی ازدواج کنی؟

ببین آدما معمولا تا قبل ۲۶ سالگی هر سال که بزرگتر میشن معیارهاشون عوض میشه و احتمال اینکه شما سن مثلا ۲۳ سالگی نظرت در مورد ازدواج تغییر کنه و کیس مناسبت رو با یه معیارهای دیگه بخوایی خیلی زیاده 

از حالا خودتو توی دردسر های ازدواج ننداز 

بگو پدر جان خداوند هر بچه ایی رو به امانت دست پدر و مادرش میدهد تا روزی که آن پدر و مادر این بچه را ...

۳ ساله باهمیم 

شرایط دوریمون داره اذیتمون میکنه دیگه نمیکشیم 

نه شرایط خوبی ام نداره ولی همو دوس داریم

دوست داشتن زندگي نميشه دخترم 

يكم مشكلات زندگي رو بچشين همه ي اين عشق و عاشقي ها مثل مستي ميپرن

ازدواج بايد با عقل باشه عشق دنبالش مياد 

تب و تاب الانتو نبين آينده خيلي احساساتت تغيير ميكنه

نه حامله نیستم ولی دختر نیستم دیگه

رابطه داشته باشي ب يارو معتاد ميشي چون هورمون ترشح ميشه بعدش فكر ميكني عاشق شدي 

ولي اين عشق نيست 

وضعيت ماديتون از پسره بهتره نه؟ 

معمولا پسرا بعد رسيدن به رابطه سرد تر ميشن به احتمال زياد طرف ب خاطر شرايط بهترت ميخواد باهات ازدواج كنه اينو مطمئن نيستم ولي مثال هاي زيادي اينجوري ديدم