2777
2789

کیا قبل اینکه بدونن باردارن سردرد داشتن بدون این که قبل از اون داشته باشن؟  چجوری بوده تهوع هم داشتین یا سنگینی معده بعد از غذا، خستگی از کوچکترین کارها و غیره؟ 

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀

تو منی یا من توام؟ 

چند روزه که سردرد دارم. قبلا بدترین سردردهام با شیاف قطع میشد. ایندفعه هر کار میکنم خوب نمیشه. 

دو تا لقمه غذا میخورم سر معده ام سنگین و سفت میشه

همش انگار دست و پام سسته

4روز هم از موعد پری گذشته.. و مهم تر از همه اینکه مثل همیشه سفت و سخت جلوگیری داشتیم و احتمال بارداریم نیم درصده 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزان ازین ویروس جدیده گرفتین شاید.آنفولانزای معده.شامل تهوع ناراحتی معده اسهال.سردرد سرگیجه.خستگی.درد بدن

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۶ روز دیگه مونده . سردرد دوران تخمک گذاریم داشتم😥 حالت تهوع داشتم و خیلی خسته میشدم ولی الان علاییم قطع شد فقط فقط خوابم زیاد شده

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
تو منی یا من توام؟  چند روزه که سردرد دارم. قبلا بدترین سردردهام با شیاف قطع میشد. ایندفعه هر ...

من تا حالا همه نشونه ای داشتم جز سردرد، تهوع هم به این صورت نداشتم، هنوز عقب ننداختم

عزیزان ازین ویروس جدیده گرفتین شاید.آنفولانزای معده.شامل تهوع ناراحتی معده اسهال.سردرد سرگیجه.خستگی. ...

چی بگم والا🤪 هر ماه یه خبریه جز خبری که دنبالشی