2777
2789
عنوان

قهرکردم اومدم خونه مامانم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 61 پست
شوهرت زرنگیه واسه خودش حتما قصد جدایی داشته

ن نمیزاره جداشم ولی توفکرش رفته دستمو خالی کنه همیشه من ازش ی قدم جلوتربودم اینبار زد رودستم هردومونم زرنگ

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

ب نظرم حتما برگرد و دو سه ماه باهاش خوب باش و ب قول خودت عاشقانه بعد مراسمی چیزی پبش اکمد ازش بگیر طلاهاتو و بعد برو خونخ مامانت تا بفهمه رودستی چیه

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کارتمو نسوزونم وقتی دس زد؟بعد چن شب پیش گف ماشینی ک برام خریده سه ماهه وگوشیو طلاهامو میخوادبف ...

نه نمیگم نسوزون یا هرچی

میگم چطوری پیش رفتید تو زندگی ک رابطه پولکی شده کمی

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
حالا از کارت پول برداشتنش اشکالی نداره شاید برا خرج خونه کم اورده ولی طلا هاتو چیکار کرده

ن پول داره بیشرف بازیشه طلاهامو برده تو صندوق محل کارش گف گذاشته

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
کلا هردفعه دعواهامون وحشتناک شده دادگاهم خیلی رفتیما ولی هردفعه عاشقانه تربرگشتیم .

دادگاه😓بعدشم عاشقانه برگشتین؟؟مگه میشه؟؟!

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
شاید پول لازم بوده روش نمیده بگه

ن بابا قبلا پول خواسته طلامو دادم فروخته

زرنگ!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ مطمنی اسمش زرنگیه!!!!

ن اسمش بی شرفیه

فقط به فکر پول هستین انگار جفتتون

ن  اون اینطوره

دادگاه😓بعدشم عاشقانه برگشتین؟؟مگه میشه؟؟!

اره بابا هردفعه گریه میکنه طلاقمم نمیده

ب نظرم حتما برگرد و دو سه ماه باهاش خوب باش و ب قول خودت عاشقانه بعد مراسمی چیزی پبش اکمد ازش بگیر ط ...

اره افرین میاددنبالم باز باید برم خرش کنم طلامو بگیرم و مهرمو بزارم اجرا