2777
2789
عنوان

قهرکردم اومدم خونه مامانم😢

876 بازدید | 61 پست

امروز سالگرد عقدمونم هس خیره سرش.صبح دیدم اس اومده برام ک ورودرمزاشتباا کارت بعد اس اومد تغییررمزدوم کارت نگو شوهرم ازهمراه بانکش داره ب کارتم دست میزنه منم کارتمو سوزوندم و گفتم کارت اشتباهه میرم بای.خواستم وسایلموجمع کنم دیدم عاقا دوهفتس ک طلاهامو برداشته ههه عجب جونوریه میخوام جداشم دعاکنید

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قبل قصد جدایی داشتین؟ 

کلا هردفعه دعواهامون وحشتناک شده دادگاهم خیلی رفتیما ولی هردفعه عاشقانه تربرگشتیم .

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

عجب کارایی!!!

جفتتون عجیبید

اون دستکاری کارت شما و برداشتن طلا

شما سوزوندن کارت و اول از همه وسایل رفتن سراغ طلاها😑

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
کلا هردفعه دعواهامون وحشتناک شده دادگاهم خیلی رفتیما ولی هردفعه عاشقانه تربرگشتیم .

باع

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگ قصدت جدایی اصن نزار بفهمه .طلاهاتو با زبون بازی ازش بگیر حساباشم خالی کن بعد برو دادگاه ک بعدش دستت ب جایی بند نیستا

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
عجب کارایی!!! جفتتون عجیبید اون دستکاری کارت شما و برداشتن طلا شما سوزوندن کارت و اول از همه وسای ...

عزیزم کارتمو نسوزونم وقتی دس زد؟بعد چن شب پیش گف ماشینی ک برام خریده سه ماهه وگوشیو طلاهامو میخوادبفروشه منم خواستم برش دارم نفروشه