2777
2789
عنوان

قهرکردم اومدم خونه مامانم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 61 پست
اره بابا هردفعه گریه میکنه طلاقمم نمیده

مشکلتون چیه دقیقا؟ غیر از پول؟

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیگم نسوزون یا هرچی میگم چطوری پیش رفتید تو زندگی ک رابطه پولکی شده کمی

ن نشده این ازاول ترس ازمهریه داشت منم هردفعه گفتم و بخشیدم تو دادگاه ولی تاریخش گذشته و بی اعتبارشده اینبارمیزارم اجرا

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
اگه پول و طلا زیاد دارید یه ملکی یا زمینی  چیزی شراکتی نصف نصف بخرید انقدر پول من و پول تو نداش ...

ن نداریم شراکت حالیش نیس فقد ب نام خودش میکنه بخره ام

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
مشکلتون چیه دقیقا؟ غیر از پول؟

ن پول مشگلمون نبود این اینجوری کرد مشگلمون بددهنیشه شکاکی بدبینی کلا سه ماهه ماشین خرید ک بگه باماشین برواستخر ۸ساله ازدواج کردم نمیذاشت برم بیرون زندانی بودم دسته بزن داره غیرتی سگ غیرت باهیچکی نمیزاره رفت وامد کنم مریضه کلا

ن نشده این ازاول ترس ازمهریه داشت منم هردفعه گفتم و بخشیدم تو دادگاه ولی تاریخش گذشته و بی اعتبارشده ...

ببخشیدا عزیزم ولی حق داره چون فهمیده که زندگیتون بالاخره به جدایی ختم میشه،زندگی که تا مرحله دادگاه و اینا پیش بره خب معلومه اونم به فکر دور زدن مهریه و برداستن طلاها و اینچیزاست دیگه،دقیقا مثل شما

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
انقدر طلاق طلاق کردی ترسیده

میدونه پولکی نیستم و تاحالا چیزی نخواستم ازش بارهاا مهرمم بخشیدم

ن پول مشگلمون نبود این اینجوری کرد مشگلمون بددهنیشه شکاکی بدبینی کلا سه ماهه ماشین خرید ک بگه باماشی ...

بچه هم دارین؟اگه نه جدا شو وخودتو راحت کن

ببخشیدا عزیزم ولی حق داره چون فهمیده که زندگیتون بالاخره به جدایی ختم میشه،زندگی که تا مرحله دادگاه ...

ن الان سه ساله همش دعوا یک سال ونیمم هس دیگه جوابشو میدم و قهرمیکنم .ولی هردفعه برگشتم سرزندگی باز اونم ادم نشده 

بچه هم دارین؟اگه نه جدا شو وخودتو راحت کن

ن خداروشکر 

ن الان سه ساله همش دعوا یک سال ونیمم هس دیگه جوابشو میدم و قهرمیکنم .ولی هردفعه برگشتم سرزندگی باز ا ...

اگه میخای باهاش زندگی کنی که برو سر زندگیت و توقع نداشته باش یه روزه بیاره همه چیو بهت برگردونه صبر باید داشته باشی تا مطمئن بشه که قصدت دیگه طلاق نیست و بهت اعتماد کنه،اگرم نمیتونی تحملش کنی و بچه هم نداری به نظرم این قهر و اشتی ها مسخرست یه بار محکم وایسا ازش جدا شو و خودتو راحت کن دیگه مهرتم بگیر