2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا دوستم نداره

306 بازدید | 18 پست

رفته وسیله ای که برای خودش بوده رو از مامانش اینا خریده بعدا الان یه قطعش خرابه میگه ۷۰۰ تومنه و من کلاااا ۶۰۰ دارم میگم بابا من اینو بدم بهت نمیتونم برم دانشگاه بهشم بر خورده 

خب نمیخریدی چرا وسیله کهنه مردمو میاری خونه من اخه میگفت تو برداشتی قایم کردی تو نمیخای بدی یعنی من اینهمه میرم کار میکنم پولامو باید بیام از تو بگیرم درصورتی که بچها روزی ۱۰ تومن ۲۰ تومن با ماشین کار میکنه میاره من جمع میکنم

منم گفتم دیگه ازت پول نمیخوام ماهی ۱۰۰ بده بهم که فقط کرایه رفت امد باشه بسمه تا درسم تمکم شه برم سرکار 

چی بکنم با این شوهر من

روزی ۱۰ــ۲۰ میلیون با ماشین کار میکنه؟؟؟

شما ماهی ۱۰۰ هزارتومن پول کرایه تاکسیتونه؟؟؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر یا دشمن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه سوال ۱۰ ۲۰ ۱۰۰ ۶۰۰ ۷۰۰ تومان یا ریال اینارو مشخص کن

۱۰ ۲۰ هزارتومن 

یروز ۲۰ تومن‌میاده یروز ۳۰ تومن‌میاره هزارتومن ولی خب بعضی اوقاتم ۵۰۰ ۶۰۰ هزارتومن میارا در روز 

گفتم ماهی بهم ۱۰۰ هزارتومن بده بسمه با بغض 

نه اخه کی با ماشین روز ۲۰ میلیون در میاره پول خورد میاره من‌جمع میکنم

خودت زدی روزی ۱۰ـ۲۰ با ماشین کار میکنه میاره

دوباره بخون نوشته ی خودتو

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چی بود گفتی بهش آخه ؟! یهو ازدواج نمیکردی خرج خودتو در میاوردی دیگه شوهر کردن برای چی بود اخه

حس کردم سربارشم منی که خونه مادرپدرم اندازه کل حقوقش ماهیانه بهم میدادن در ماه ۴ ۵ تا مانتو میخریدم الان سالی یکبارم نمیخرم بعد اینه جواب من 🫠

۱۰ تومن ۲۰ تومن هزارتومن نه میلیون

روزی ۲۰ هزارتومن کار میکنه؟

مگه داریم؟

من یه چهار راه سوار تاکسی میشم ۲۰ تومن میگیره

کجا زندگی میکنی؟

تعجب کردم میگی ماهی ۱۰۰ پول تاکسی سرکار رفتنته

حس کردم سربارشم منی که خونه مادرپدرم اندازه کل حقوقش ماهیانه بهم میدادن در ماه ۴ ۵ تا مانتو میخریدم ...

هیچ وقت تو قهر و مشکلات نگو می رم سرکار یا ازت پول نمیخوام وظیفه شه خرج زنش رو بده کاری نکن از الان به این فکر کنه هر چقدر زنمو تحت فشار بزارم زودتر می ره سرکار

حس کردم سربارشم منی که خونه مادرپدرم اندازه کل حقوقش ماهیانه بهم میدادن در ماه ۴ ۵ تا مانتو میخریدم ...

از اول شرایط مالیش رو دیده بودی

چرا ازدواج کردی؟