2777
2789

سلام خانومای عزیز.یه سوال دارم اگه کسی تجربه ای داره لطفا کمکم کنه.من این ماه دکتر برام قرص لتروزول وباید از فردا مصرف کنم.بنطرتون اشکالی نداره همزمان با مصرف قرص پیاز درمانی و عرق رازیانه مصرف کنم.باتوجه به اینکه پیاز درمانی باید از۵تا۱۵پریودی مصرف بشه 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تقویت تخمدان.تا اونجایی که میدونم از۵تا۱۵پریودی قبل از ناهار و شام یه پیاز زرد رو تو دو لیوان آب بجوشونی بعد بخوری.رازیانه هم تا ۴۰شب هرشب عرقش رو بخوری یا خودش رو دم کنی

من یه دوره پیاز درمانی کردم فرقی نکرد ولی با لتروزول باردار شدم . همون لتروزول بخور کفایت میکنه

میدونی چیه عزیزم از انتظار خسته شدم انقدر که دوس دارم تمام راههای ممکن رو امتحان کنم

واسه تقویت تخمدان.تا اونجایی که میدونم از۵تا۱۵پریودی قبل از ناهار و شام یه پیاز زرد رو تو دو لیوان آ ...

پیاز درمانی همینجوریه فقط باید بجوشه تا یه لیوان بمونه ازش . رازیانه هم طولانی مدت نباید  بخوری پرولاکتینت میره بالا . بعد اقدام هم نباید بخوری چجوری میخوای 40 شب بخوری 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
میدونی چیه عزیزم از انتظار خسته شدم انقدر که دوس دارم تمام راههای ممکن رو امتحان کنم

اخه راه ها قاطی بشه بدتره . اگه پریودت منظمه لتروزول زود جواب میده 

پیاز درمانی همینجوریه فقط باید بجوشه تا یه لیوان بمونه ازش . رازیانه هم طولانی مدت بخوری پرولاکتینت ...

والا من اطلاع چندانی ندارم درمورد رازیانه طبق شنیده ها گفتم ۴۰شب فقط در ایام پریودی نباید خورده بشه

اخه راه ها قاطی بشه بدتره . اگه پریودت منظمه لتروزول زود جواب میده 

عزیزم تو بعد از مصرف چند دوره باردار شدی امپول هم زدی؟

عزیزم تو بعد از مصرف چند دوره باردار شدی امپول هم زدی؟

من چند ماه گیاهی خوردم و نتیجه نگرفتم . بعد یه دوره لتروزول خوردم باردار شدم . امپول نزدم دکتر گفت پریودت منظمه خودش ازاد میشه . البته در کنارش حلقه خریدم تو خونه روزی یکساعت میزدم واسه تقویت تخمدانها خوبه. عسل و سیاهدونه هم از اول پریود تا روزی که میخواستم اقدام کنم میخوردم . تو پریودی هم سردیجات نمیخوردم. حمام هم خیلی کوتاه و رحم و تخمدان هم با روغنهای گرم چرب میکردم 

دکتر به من لتروزل داد و به شوهرم کلومفین و بچه‌مون دختر شد فکر نکنم ربطی به جنسیت داشته باشه

من واسه بارداری میخوام مصرف کنم عزیزم نه تعیین جنسیت.مشکل شما چی بود لتروزل مصرف کردین

من چند ماه گیاهی خوردم و نتیجه نگرفتم . بعد یه دوره لتروزول خوردم باردار شدم . امپول نزدم دکتر گفت پ ...

خدا برات حافظش کنه عزیزم.برای منم دعا کنم یک ساله درانتظارم

من واسه بارداری میخوام مصرف کنم عزیزم نه تعیین جنسیت.مشکل شما چی بود لتروزل مصرف کردین

من دکترم میگفت هیچ مشکلی ندارم اما شوهرم ضعیف بود و میخواستیم سریعتر باردار شم برا همین لتروزل رو برام تجویز کرد فکر کنم پنج تا قرص بیش‌تر نبود و زود باردار شدم