2777
2789
عنوان

مصرف قرص لتروزول وهم زمان پیاز درمانی ورازیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 21 پست
من دکترم میگفت هیچ مشکلی ندارم اما شوهرم ضعیف بود و میخواستیم سریعتر باردار شم برا همین لتروزل رو بر ...

منم دقیقا مشکل شمارو دارم شوهرم ضعیفه ولی خب خداروشکر تا حد خیلی زیادی درمان شدن و دکتر گفت میتونیم طبیعی بچه دار بشیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
من یه دوره پیاز درمانی کردم فرقی نکرد ولی با لتروزول باردار شدم . همون لتروزول بخور کفایت میکنه

سلام عزیزنم علائمت چی بود وقتی با لتروزول باردار شدی؟

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و عرق رازیانه رو بعد از تموم شدن پریود مصرف کنم

سلام عزيزم خوبيد؟

ببخشيد ميدونم اين تاپيك مال خيلي وقت قبله

خوشحال ميشم پيام من و بخونيد وراهنماييم كنيد🙏🏻

راستش من دقيقا سوال تاپيك شمارو دارم

شما نوشته بودي همراه با لتروزل ميشه پياز درماني كرد يانه

من اين ماه كلوميفن دارم ميخورم

خواستم بدونم شما همراه با لتروزل پياز درماني كرديد؟ مشكلي براتون پيش نيامد؟

ديدم خدارو شكر باردار شدين

ازين راه جواب گرفتيد؟

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
سلام عزيزم خوبيد؟ ببخشيد ميدونم اين تاپيك مال خيلي وقت قبله خوشحال ميشم پيام من و بخونيد وراهنمايي ...

سلام عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم.گلم من همون ماه باردار شدم ولی متاسفانه بارداری پوچ بود وسقط شد.ولی  بعد ۶ماه دوباره باردار شدم و فقط سیاه دونه و عسل خوردم.فقط بهت توصیه میکنم کاملا استرس رو از خودت دور کن و تا میتونی گرمیجات و خوراکی های مقوی مصرف کن تا کیفیت تخمک هات بالا بره.امیدوارم به زودی دامنت به زودی سبز بشه

سلام عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم.گلم من همون ماه باردار شدم ولی متاسفانه بارداری پوچ بود وسقط شد.ولی ...

خيلي ممنون ازينكه جوابم و دادي عزيزم🙏🏻

خدا فرزندت رو برات حفظ كنه🙏🏻🙏🏻

اره بايد استرسم و كنترل كنم،يكم نگرانم

مثلا ميترسم بشه ازون طرف پوچ بشه يا مشكل ديگه😰

يكم بابد رو ذهن و فكرم كار كنم

دارم يوگا ميرم

توكل به خدا

شماهم دعام كنيد🙏🏻💜

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
خيلي ممنون ازينكه جوابم و دادي عزيزم🙏🏻 خدا فرزندت رو برات حفظ كنه🙏🏻🙏🏻 اره بايد استرسم و كنتر ...

ممنونم عزیزم اصلا نگران نباش گلم همه چیز رو بسپار به خدا که بهترین محافظ هست.ایشالا به زودی یه نی نی تپل وسالم مهمونت میشه