mamajojoha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 580 عنوان این نامه رو نگاه 814 بازدید | 86 پست نامه دکترمه12 آبان این نامه رو نوشته برم بیمارستان برای زایمان حتی گفته 2 الی 3 سانت دهانه رحمم بازه ولی تا حالا بیمارستان بستری نکرده من رومیگه درد نداری عیبی نداره😢درد دارم ولی میگن مال زایمان نیس هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود 1397/08/20 | 07:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نااازی عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 5459 تجربه خودم ندارم اما اطرافیان هر تاریخی دکتر بهشون گفته رفتن بستری شدن 👨👩👦👦
76hn عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 151 نگران نباش استرسم نگیر ببین ورزش کن کارایی بکن ک دهانه رحمت زودتر بازشه برو دوش بگیر بااب ولرم کمرتو ماساژ بده واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
shamdoni عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3305 خوب اگه طبيعي هستي تا دردهاي زايمان شروع نشه پذيرش نميكنن،مگه اينكه ٤٠هفته ت كامل شده باشه يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
76hn عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 151 تجربه خودم ندارم اما اطرافیان هر تاریخی دکتر بهشون گفته رفتن بستری شدن اگه سز باشه اره...ولی جدیدا برا زایمان طبیعی حتی دیدم کیسه اب توخونه پاره شده بعدبیمارستان بستری کرده برا زایمانش واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
نااازی عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 5459 اگه سز باشه اره...ولی جدیدا برا زایمان طبیعی حتی دیدم کیسه اب توخونه پاره شده بعدبیمارستان بستری کرد ... بله کسایی ک من دیدم سزارین بودن 👨👩👦👦
mamajojoha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 580 تجربه خودم ندارم اما اطرافیان هر تاریخی دکتر بهشون گفته رفتن بستری شدن 😢😢😢😢😢 هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود
mamajojoha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 580 نگران نباش استرسم نگیر ببین ورزش کن کارایی بکن ک دهانه رحمت زودتر بازشه برو دوش بگیر بااب ولرم کمرتو ... چیزی لازم نیست بخورم؟الان سریع میرم حمام هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود
mamajojoha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 580 خوب اگه طبيعي هستي تا دردهاي زايمان شروع نشه پذيرش نميكنن،مگه اينكه ٤٠هفته ت كامل شده باشه خوب یعنی دهانه رحم مهم نیست؟ هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود
76hn عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 151 چیزی لازم نیست بخورم؟الان سریع میرم حمام شنیدم روغن کرچک خوبه بخوری البته زیاده روی نکن کاسنی خاکشیرشربت کن بخور زغفران بخور تاتحریک شه واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
mamajojoha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 580 اگه سز باشه اره...ولی جدیدا برا زایمان طبیعی حتی دیدم کیسه اب توخونه پاره شده بعدبیمارستان بستری کرد ... اره به منم گفتن کیسه آبت پاره شد بیایعنی دهانه رحم و این درد های دیگه ام مهم نیستآها راستی من سابقه زایمان زودرس هم داشتمفکر کردم جز مادران پر خطر محسوب میشم 😢 هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود
76hn عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 151 خوب یعنی دهانه رحم مهم نیست؟ میگم رابطه ام شنیدم ماه اخر زیادداشته باشی خوبه نزدیکی کن شاید کمک کرد ب دهانه رحمت ک بازشه واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
mamajojoha مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 580 شنیدم روغن کرچک خوبه بخوری البته زیاده روی نکن کاسنی خاکشیرشربت کن بخور زغفران بخور تاتحریک شه زعفرون بخورم بچه سقط نمیشه خدایی نکرده ؟به خدا نمیدونم این رو ولی چشم الان خاکشیر رو حتما میخورم هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود
76hn عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 151 اره به منم گفتن کیسه آبت پاره شد بیا یعنی دهانه رحم و این درد های دیگه ام مهم نیست آها راستی من سا ... انشالله ک ایندفه زودرس نمیشه ولی خب نگران نباش خواهرمنم شاید ۵بار رفت بیمارستان دردای کوچولویی داشت گفتن برو خونه کیسه ابت پاره شد بیا...که پاره شد توخونه بعد رفت بیمارستان برازایمان واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
76hn عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 151 زعفرون بخورم بچه سقط نمیشه خدایی نکرده ؟به خدا نمیدونم این رو ولی چشم الان خاکشیر رو حتما میخورم ن زعفران ماه اخر هیچ ضرری نداره بریز تو خاکشیرتو بخور اصلنم نگران نباش واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس