2777
2789
عنوان

این نامه رو نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 86 پست
نه متاسفانه تنهاییم هم من هم شوهرم ، همسایه هام رو هم نمیشناسم 😢😢😢😢اره انشالله خدا خودش کمکم کنه ...

امیدت بخدا باشه خدا خودش هواتو همجوره داره...بخدا انقد راحت زایمان میکنی انقدهمچی خوب پیش میره که به این نگرانیات میخندی توکلت بخداباشه

واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
هرتاریخی دکترت گفته برو یوقت خدای نکرده بچه طوریش نشه من خودم دردنداشتم رفتم دکترگفت سروقت نری بچه خ ...

همین ترسناکه، آخه حرکت های بچه یه ساعت خیلی میشه یه ساعت خیلی خیلی کم میشه

هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت بخدا باشه خدا خودش هواتو همجوره داره...بخدا انقد راحت زایمان میکنی انقدهمچی خوب پیش میره که به ...

انشالله،التماس دعا

همین ترسناکه، آخه حرکت های بچه یه ساعت خیلی میشه یه ساعت خیلی خیلی کم میشه

خوب عزیزم بروپیش دکترت بهش بگو برم بیمارستان یانه خودش بهت نامه میده انشالله به سلامتی نی نی کوچولوتوبقل میگیری

سومی رو خودت میخواستی ؟ چطوری با تنهایی گذاشتی سومی هم گیرت بیاد؟! چون خودم هم تنهام بی کسم م ...

ما بچه زیاد دوست داریم ، همه هم میخواستیم ولی فکر نمیکردم اینجوری اذیت شم ،فکر میکردم مثل اون دوتا میرم زایشگاه و سریع زایمان میکنم و میام خونه

وای دوتا بچه داری😯

طوری بود پستات که فکر کردم بچه اولت هست 😞😞

دیگه تجربه دردای زایمان و داری پس چرا بیخودی استرس گرفتی 😑😑

هروقت دردات شروع شد ودیدی باریتم زمان هست و بیشتر میشه یا کیسه ابت پاره شد زودتر به همسرت خبربده بیاد پیشت😊

محل کارش دوره؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
وای دوتا بچه داری😯 طوری بود پستات که فکر کردم بچه اولت هست 😞😞 دیگه تجربه دردای زایمان و داری پس ...

اره شوهرم یه شهر دیگه است ،گلم تجربه زایمان دارم ولی این یکی واقعا فرق داره اصلا شبیه اون ها نیست

اره شوهرم یه شهر دیگه است ،گلم تجربه زایمان دارم ولی این یکی واقعا فرق داره اصلا شبیه اون ها نیست

یعنی چی فرق داره؟

منظورت شرایط محیطی خودته یا بارداریت؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
بی بلاعزیزم برات دعامیکنم توام موقع زایمانت دعام کن برا زندگیم و بچم

انشالله تو هم زیر سایه ی بزرگترهات در کنارعزیزانت سالیان سال زندگی شادی داشته باشی 

ما بچه زیاد دوست داریم ، همه هم میخواستیم ولی فکر نمیکردم اینجوری اذیت شم ،فکر میکردم مثل اون دوتا م ...

انشالله به سلامت فارغ بشی دوتا بچه اولت جز بچه های آسون بودن حتما وگرنه هرگز به سومی فکرنمیکردی من دوتا دارم دومی رو از روی اجبار وبه خاطر اولیم مجبوری آوردم الانم همش درگیرشونم خیلی سخته بچه دست تنها بزرگ کردن

انشالله تو هم زیر سایه ی بزرگترهات در کنارعزیزانت سالیان سال زندگی شادی داشته باشی 

مادری خواهری یاخواهرشوهری کسی نبود ماه اخرت بیان پیشت بمونند یا شما بری پیششون😥

یعنی چی فرق داره؟ منظورت شرایط محیطی خودته یا بارداریت؟

نه بارداریم،قبلی ها وقتی میرفتم بیمارستان سریع زایمان میکردم ، این یکی هی میرم بیمارستان و هیچ برمی گردم، ولی خوب اون یکی ها تا لحظه ی آخر دردی نداشتم ولی این یکی دو سه هفته اس من رو از درد کشته

مادری خواهری یاخواهرشوهری کسی نبود ماه اخرت بیان پیشت بمونند یا شما بری پیششون😥

گفتم که ما تنهاییم ،خواهر و خواهر شوهر و مادر هامون همه درگیر کارهای خودشونن و کسی برای ما دو تا تره هم خرد نمیکنه 😐