2777
2789
عنوان

این نامه رو نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 86 پست

عزیز معمولا ماه آخر دکتر نامه زایمان میده که هروقت پروسه زایمانت شروع شد بتونی بری بستری بشی و طبق این نامه به دکتر خودتون اطلاع بدن که بیاد برا زایمانت.....وگرنه تا شروع نشه دردات....یا خونریزی یا مشکل کیسه آب برات پیش نیاد دلیلی نداره بستری بشی.خودت بیشتر اذیت میشی.عجله نکن.بچه به وقت خودش میاد.شما مراقب حرکاتش باش که اگه کم شد حتما مراجعه کنی برای نوار قلب.وگرنه استرس نداشته باش.پیاده روی کن و از آخرین روزای بارداری لذت ببر..........حسرت این روزا رو بعدها میخوری

موفق باشی گلم.موقع زایمانت منم دعا کن.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
خوب یعنی دهانه رحم مهم نیست؟

به اندازه كافي كه باز بشه دردات هم شروع ميشه.چاره اي جز صبر نيست،ان شاءالله به سلامتي زايمان كني🙏

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی و نزدیکی نکن منم مثل شما بودم بستری نکردن پیاده روی و رابطه انجام دادم اما جفتم جدا شد ذره ای لک خونی نداشتم اما همین که خواستن کیسمو بزنن دکتر دید داخل رحمم پر خونه سز اورژانسی شدم خلاصه اصلا به خودت فشار نیار خطرناکه

میگم رابطه ام شنیدم ماه اخر زیادداشته باشی خوبه نزدیکی کن شاید کمک کرد ب دهانه رحمت ک بازشه

شوهرم میترسه 😂😂😂

تو کل حاملگیم کل رابطمون در حد ماساژ ریلکسی بوده که درد هام کم شه

همش میگه میترسم یه کاری کنیم بچه طوریش بشه و گناه کنیم😢

8 ماهه خودش رو با آب یخ کشته

هر كسى را محرم رازت مدان ،اى بسا محرم كه با یک نقطه مجرم میشود  
پیاده روی و نزدیکی نکن منم مثل شما بودم بستری نکردن پیاده روی و رابطه انجام دادم اما جفتم جدا شد ذره ...

به خدا نمیدونم چکار کنم دیگه ، دارم عذاب میکشم 

ولی از سزارین واقعا میترسم ، خیلی شجاعت میخواد

به اندازه كافي كه باز بشه دردات هم شروع ميشه.چاره اي جز صبر نيست،ان شاءالله به سلامتي زايمان كن ...

همچنین ، ممنونتم

انشالله ک ایندفه زودرس نمیشه ولی خب نگران نباش خواهرمنم شاید ۵بار رفت بیمارستان دردای کوچولویی داشت ...

آخه ترس من از تنهاییه من به جز شوهرم هیچ کس رو ندارم بیاد پیشم 

میترسم یه روزی این اتفاق بیفته که تنها باشم 

و بازم ترسم به خاطر دو تا بچه ی دیگمه😢😢😢نمیتونم با خودم ببرم زایشگاه 

آخه ترس من از تنهاییه من به جز شوهرم هیچ کس رو ندارم بیاد پیشم  میترسم یه روزی این اتفاق بیفته ...

خب عزیزم همیتجور فکروخیال میکنی بدتر کارمیدی دست خودت توکل کن بخدا...موقعی دردت بگیره ک شوهرت باشه کنارت...همسایه صمیمی یا خاله و خواهری نداری بهشون بسپاری ازنگرانی دربیای

واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
عزیز معمولا ماه آخر دکتر نامه زایمان میده که هروقت پروسه زایمانت شروع شد بتونی بری بستری بشی و طبق ا ...

بعد از دو تا بچه ی دیگه آخه چه حسرتی گلم ؟

اون دوتا راحتترین و بهترین حاملگی هام بودن حتی بهترین زایمان رو داشتم ولی این یکی همه اش رو از دماغم کشید بیرون

خب عزیزم همیتجور فکروخیال میکنی بدتر کارمیدی دست خودت توکل کن بخدا...موقعی دردت بگیره ک شوهرت باشه ک ...

نه متاسفانه تنهاییم هم من هم شوهرم ، همسایه هام رو هم نمیشناسم 😢😢😢😢اره انشالله خدا خودش کمکم کنه 

بعد از دو تا بچه ی دیگه آخه چه حسرتی گلم ؟ اون دوتا راحتترین و بهترین حاملگی هام بودن حتی بهترین زا ...

ای جونم بچه هات چین؟

واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس
بعد از دو تا بچه ی دیگه آخه چه حسرتی گلم ؟ اون دوتا راحتترین و بهترین حاملگی هام بودن حتی بهترین زا ...

سومی رو خودت میخواستی ؟

چطوری با تنهایی گذاشتی سومی هم گیرت بیاد؟! چون خودم هم تنهام بی کسم میپرسم