عزیز معمولا ماه آخر دکتر نامه زایمان میده که هروقت پروسه زایمانت شروع شد بتونی بری بستری بشی و طبق این نامه به دکتر خودتون اطلاع بدن که بیاد برا زایمانت.....وگرنه تا شروع نشه دردات....یا خونریزی یا مشکل کیسه آب برات پیش نیاد دلیلی نداره بستری بشی.خودت بیشتر اذیت میشی.عجله نکن.بچه به وقت خودش میاد.شما مراقب حرکاتش باش که اگه کم شد حتما مراجعه کنی برای نوار قلب.وگرنه استرس نداشته باش.پیاده روی کن و از آخرین روزای بارداری لذت ببر..........حسرت این روزا رو بعدها میخوری
موفق باشی گلم.موقع زایمانت منم دعا کن.
😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی..............یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیاده روی و نزدیکی نکن منم مثل شما بودم بستری نکردن پیاده روی و رابطه انجام دادم اما جفتم جدا شد ذره ای لک خونی نداشتم اما همین که خواستن کیسمو بزنن دکتر دید داخل رحمم پر خونه سز اورژانسی شدم خلاصه اصلا به خودت فشار نیار خطرناکه