2777
2789
عنوان

خانومایی ک منتظر مثبت شدن بی بی چکشون هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 127 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش ماهه در حال اقدامم واس بارداری... اینماه ۴ روز تا موعدم مونده دیروز بی بی زدم بعد یکساعت هاله ...

سلام عزیزم .ممنون 🙂! علائمشو ک دارین منم قبل پریود بی بی زدم منفی بود .سه روز بعد پریود معتبره حتی هاله.ترشحاتت چند روزه؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من بي بي چكم مثبت شد رفتم از دادم ٢٩ بود مثبت بود دو روز مونده تا موعدم ،رنج ازمايشگاه بايد بالاي ٢٥ ...

خب هنوز وقت نگذشته گلم بزار از پریودت بگذره من ۹ روز بعد پریودم ۴۰۰ بود روز ب روز بیشتر میشه عزیزم غصه نخور.مبارکه 😍❤

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
ا منم اينجوري ام انشاالله بارداري گلم،ميدونم دارم ناشكري ميكنم من ٦ ماهه منتظرم مامان شدنم ولي يه حس ...

عادی گلم وقتی همه بهت تبریک گفتنو بغلت کردن تازه ب خودت میای 😁❤

مرسي فدات شم

😍❤ بعد اینکه دوباره آز دادی خبر خوش تو ب مام بده گلم 

سلام عزیزم .ممنون 🙂! علائمشو ک دارین منم قبل پریود بی بی زدم منفی بود .سه روز بعد پریود معتبره حتی ...

حدود یک هفته اس که دو سه روزه بیشتر شده بدون بو و خارش البته

بخواهید تا به شما داده شود🤗😍قند و عسل مامان به زندگیمون خوش اومدی😙👼

سلام خانومای گل و دوست داشتنی

من عضو جدیدم

37 سالمه 

یه دختر 10 ساله هم دارم

دو ماهه که اقدام کردم ولی با اینکه اندازه فولیکول و ضخامت آندومتر وحتی عکس رنگی لوله های رحمم مشکل نداشته ،هنوز باردار نشدم

10 روز تا موعد پریود بعدیم مونده

برای همه مامانهای آینده که منتظرن دعا میکنم

شما هم دعام کنید

حدود یک هفته اس که دو سه روزه بیشتر شده بدون بو و خارش البته

ان شاء الله ک بارداری عزیزمممممم منم ۱۰ روز اینجوری بودم قبل پریود ❤ .بی بی چک زدی یا رفتی آز خبرشو بده

سلام خانومای گل و دوست داشتنی من عضو جدیدم  37 سالمه  یه دختر 10 ساله هم دارم دو ماهه ...

خوش اومدین ب جمع ما.ان شاء الله ک شمام ب مراد دلتون برسین عزیزم. موقع نزدیکی آخراش پاهاتو تو شکمت جمع کنو نیم ساعت الی ۱ ساعت همونجوری بدون بالشت بخواب اینجوری اسپرم بیرون نمیریزه و شانست بیشتره گلم ❤موفق باشی