2777
2789
عنوان

خانومایی ک منتظر مثبت شدن بی بی چکشون هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 127 پست
خانما خیلی ناراحتم امروز 3 روز مونده ب پریودم اما بی بیم منفی شد آیا ديگه امیدی نيس؟ من خیلی امیدوار ...

علائم داری؟ واس منم قبل پری منفی بود خب.سه چهار روز بعد پری معتبره

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله ک بارداری عزیزمممممم منم ۱۰ روز اینجوری بودم قبل پریود ❤ .بی بی چک زدی یا رفتی آز خبرشو ...

ان شالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم🌷حتما چشم ممنونم💋

بخواهید تا به شما داده شود🤗😍قند و عسل مامان به زندگیمون خوش اومدی😙👼
ن فقط یکم کمرم تیر ميکشه 

عزیزم یکی از علائم اصلیش درد تخمدان و درد سینه هس! شما موقع نزدیکی آخراش پاهاتو توشکمت جمع میکنی؟نیم ساعت میخوابی بدون بالشت تو همون حال؟شانستو بیشتر میکنه اینا ک گفتم.چکاو کلی دادین؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
ان شالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم🌷حتما چشم ممنونم💋

فدات عزیزم

عزیزم یکی از علائم اصلیش درد تخمدان و درد سینه هس! شما موقع نزدیکی آخراش پاهاتو توشکمت جمع میکنی؟نیم ...

ن این علایمو ندارم ببخشید عزیزم ميگم اگه همينجوریش خارج ميشه چ برسه این کار و کنم بعد نزدیکی چند دقیقه صبر میکنم

ن این علایمو ندارم ببخشید عزیزم ميگم اگه همينجوریش خارج ميشه چ برسه این کار و کنم بعد نزدیکی چند دقی ...

ببین اخراش ک اسپرم میخواد بیاد پاهاتو تو شکمت جمع کن صورتت ب سمت بالا باشه بالشتتو بردار .پاهاتو همون حالت نگهدار تا ۳۰ الی ۱ ساعت .اینجوری اسپرم اصلا بیرون نمیریزه.امتحان کن