2777
2789
عنوان

خانومایی ک منتظر مثبت شدن بی بی چکشون هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 127 پست
وایییییی مبارکههههه ان شاء الله ب خوبی و خوشی بیاد تو بغلت عزیزم!علائمی داشتی گلم؟ چند مدت تد اقدام ...

قربونت برم عزیزم مرسی  ایشالا قسمت شما.من علایمم بعد از عقب انداختن شروع شد درد نوک سینه درد زیرشکم. ترشحمم کم بود تازه زیاد شده. فردا حتما بی بی بزن عزیزم ان شاااله بحق همین ماه عزیز خدا دلتو شاد کنه گلم. منو ریپلای کن بیام بخونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم عزیزم مرسی  ایشالا قسمت شما.من علایمم بعد از عقب انداختن شروع شد درد نوک سینه درد زی ...

باردارم گلمممممممم❤

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سلام گلم چی شد؟ کلی یادتون کردم

باردارم عزیزم امروز جواب آز رو گرفتم ❤

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
سلام چه خبری مثلا😀

باردارم🙂

سلام عزیزم،من تاپیک شما رو خوندم؛ایشالله اگه باردار بودی بیا همینجا خبر بده.منم ۵ روز دیگه موعدمه و ...

باردار بودم گلم.شما چیکار کردین؟

سلام مبارکه همه باردارا ، میشه همگی بگید از اقدامتون تا زمان استفاده از بی بی چک مثبتتون علائمی داشتید یا نه ؟ منظورم علائم همیشگی قبل پریودی اینا نیستا علائمی که شک کنید که این ماه دیگه باردار هستید

اره گلم ازمایشم شنبه مثبت شد.

عزیزم حالا من باید برم پیش دکتر؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟ امروز جوابمو گرفتم🙂

سلام مبارکه همه باردارا ، میشه همگی بگید از اقدامتون تا زمان استفاده از بی بی چک مثبتتون علائمی داشت ...

من فردا پس فردا ی تاپیک در باره علائمم میزنم واس کسایی ک تو اقدامن 🙂 من علائم زیاد داشتم 

باردارم گلمممممممم❤

سلام مبارکه عزیزم ، میشه بپرسم زمان اقداماتون چطور بوده ؟ هرشب یا یک شب درمیون ؟ و اینکه آخرین اقدامتون چند روز قبل پری بوده ؟ میشه با اقدام یک هفته قبل پری هم باردار شد؟

سلام مبارکه عزیزم ، میشه بپرسم زمان اقداماتون چطور بوده ؟ هرشب یا یک شب درمیون ؟ و اینکه آخرین اقدام ...

من روزای تخمک گذاریم ۵ روز اقدام پشت سر هم داشتم موقعی ک اسپرم میخواست بیاد پاهامو تو شکمم جمع میکردم ک نریزه و نیم ساعت تو همون حالت میموندم .بعد تخمک گذاری هم ۳یا۴ بار نزدیکی داشتم هروقت دلمون میخواست

سلام مبارکه عزیزم ، میشه بپرسم زمان اقداماتون چطور بوده ؟ هرشب یا یک شب درمیون ؟ و اینکه آخرین اقدام ...

اولین تاپیکمو بخون اوایل بارداری چ علائمی داشتم

من روزای تخمک گذاریم ۵ روز اقدام پشت سر هم داشتم موقعی ک اسپرم میخواست بیاد پاهامو تو شکمم جمع میکرد ...

روز تخمک گذاریتونو از کیت متوجه شدید یا سونو رفتید ، من هفت ماه سونو رفتم و اچ سی جی زدم ولی باردار نشدم این ماه خودم با کیت اقدام کردم که کیت کلاً هیچ روزی خط دوم ننداخته ، دیگه نمیدونم چکار کنم باردار بشم

عزیزم حالا من باید برم پیش دکتر؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟ امروز جوابمو گرفتم🙂

مبارکه گلم 

دنبال یه دکتر خوب باش و برو پیشش

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها